Béčko Hamrů výhrou potvrdilo vedení v soutěži


Branky


0

Výhrou nad Jimramovem si upevnily Hamry vedení ve III. třídě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za deštivého počasí nastoupili hráči Hamrů B a Jimramova k zápasu III. třídy. První poločas začal jak jinak než tlakem domácích borců, kteří se snažili vstřelit branku, jenže ta ne a ne padnout, a že šancí bylo víc než dost. Kladiváři se nakonec dočkali ve 30. minutě zápasu, když M. Černý obstřelil zeď z přímého kopu a zamířil přesně k tyči Hlaváčovy branky. Ten si sice na míč šáhl, ale brance nezabránil 1:0. Jimramov první poločas hrozil většinou dlouhými nákopy za obranu, ale bez gólového efektu. Branku nakonec  dali ve 40. minutě z pokutového kopu, který jim daroval M. Petrik, když zahrál ve vápně rukou. A sudí König správně nařídil penaltu, kterou nakonec s přehledem proměnil A. Hlaváč. Do konce poločasu se skóre již nezměnilo, a tak se šly obě mužstva osušit za stavu 1:1. 

Miloslav Gregar vstřelil vítězný gól

Druhý poločas začal jak jinak než za deště, stejně jak ten první tlakem domácích. Ve 48. minutě byla nařízena přísná penalta po faulu na D. Kučeru, kterou proměnil M. Smejkal 2:1.  Další branku přidali Kladiváři po rohu, kdy se hlavou prosadil M. Gregar 3:1. Po této brance nebyl k vidění bůhví jaký fotbal, ale co se taky dalo hrát za takového počasí. Rozuzlení zápasu přineslo posledních 10 minut, hráči Jimramova se snažili zdramatizovat zápas a to se jim povedlo v 80. minutě, když do té doby výborně chytající brankař Martaus špatně vykopl míč z ruky, kdy trefil domácího stopera, od něhož se míč odrazil k M. Dvořákovi a ten snížil na rozdíl jedné branky 3:2. Další minuty hráči Jimramova ještě zabrali a snažili se vyrovnat, ale bohužel marně.  A tak konečnou tečku zápasu dal nejlepší hráč na hřišti M. Černý, který po spolupráci s F. Chlubnou vstřelil branku na konečných 4:2, tato branka znamenala prakticky konec zápasu. Hamry B tak dělí poslední dva zápasy od titulu.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Za dnešní zápas si zaslouží poklonu obě mužstva, která v tomto deštivém počasí zápas odehrála. Výhra je zasloužená, i když jsme si zápas zbytečně zdramatizovali.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Jako tradičně v sobotu jsme měli velké problémy sehnat alespoň 11 hráčů. Domácí byli po většinu zápasu lepší, ale my jsme hráli na hranici svých možností a nakonec moc nechybělo a vybojovali jsme remízu. Všechny rozdílové góly padly ze standardek, ze kterých nás Kladiváři sestřelili. Poslední branka už byl jenom brejk do otevřené obrany. Výsledek asi odpovídá dění na hřišti a výhra domácích je zasloužená. Těšíme se na příští týden a derby se Sněžným.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KREJČÍ Jiří (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.