2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmá výhra v řadě Ujčova na jaře


Branky


4. J. Hanák , 28. P. Ryba - 90. J. Kroupa
0

Ujčov pokračuje ve vítězné jarní sérii, tentokrát zdolal Rožnou 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov si vytvořil dvoubrankový náskok

V Ujčově se představila v tabulce čtvrtá Rožná a byla domácímu teamu, který okupuje místo třetí více než vyrovnaným soupeřem. Domácí do utkání vlítli jako uragán a vezli se na vítězné vlně minulých utkání. Ve 3. minutě kopali roh a domácí snajpr Hanák trkl svou prudkou hlavičku do sítě Rožné -1:0. Ujčov se zklidnil a byl aktivnější. Pak bohužel pro domácí v 11. minutě přišlo zranění klíčového muže Jirky Hanáka, který střídal s bolestivou grimasou. Na hře se toto okamžitě projevilo, domácí ztratili to co je nejvíc zdobí-tedy napadání soupeře hluboko v poli a Rožná se postupnou rozehrávkou dostávala do šancí a to vyložených. Jen jejich nepřesnost a opět vynikající Fanda Bureš v bráně Ujčova zabránili změně skóre. Hosté neudeřili, a tak se měnilo skóre na druhé straně. V 28. minutě se proháčkoval obranou hostí Přemek Ryba a chladnokrevně skoroval - 2:0. Ujčov se zklidnil a asi až moc, protože hosté se neustále dostávali na dostřel, nicméně skóre se do poločasu něměnilo.

Rožná snížila v nastavení

Druhá půle začla tak, jak první skončila. Hosté přišpendlili Ujčov na obrannou půli a neustále se snažili o korekci výsledku. Branku však stále jen obstřelovali a domácí jejich ataky zvládli odvrátit. Několik rychlých brejků Ujčova také vyznělo naprázdno. V samotném závěru se utkání rozmělnilo častými přerušeními hry a to jednoznačně svědčilo Ujčovu. V nastaveném čase se přeci jen Rožná prosadila, když po sérii odrazů míč uklidil hostující útočník Jiří Kroupa do domácí sítě. 92. minuta - 2:1. Víc hosté však nestihli a tři body zůstaly v Ujčově.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další těžké utkání, vítězná série pokračuje. Rožná zaslouží uznání, byla možná i fotbalovější. Plnění taktických pokynů a efektivita v zakončení převážila misky vah na naši stranu. V naprostém poklidu se můžeme připravovat na sérii venkovních utkání, které nastíní, jak sezona bude či nebude úspěšná.

SK Rožná
Marek Navrátil: Soupeř nám vstřelil rychlou branku po rohovém kopu. Poté navýšil skóre po naší chybě na 2:0. Hru jsme tvořili my a domácí jen nakopávali míče na útočníky. Měli jsme několik jasných šancí, ale bohužel jsme žádnou nevyužili. Podařilo se nám vstřelit až šťastnou branku ke konci zápasu. Škoda prohry, měli jsme na vítězství.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] - P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (79. P. Rotkovský [-] ) , J. Sedler [-] (88. J. Hlaváček [-] ) - J. Hanák [-] (11. P. Mareš [-] ) -

SK Rožná
J. Beran [-] - V. Štěrba [-] , T. Klusák [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - M. Pátek [-] (87. P. Navrátil [-] ) , J. Hanus [-] (68. R. Hájek [-] ) , J. Kroupa [-] - M. Beno [-] (88. O. Kroupa [-] ) , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] (78. T. Sýkora [-] ) -

ŽK: 73. P. Mareš - 77. T. Klusák .
Hráči zápasu: Z. Mitáš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.