Béčko Křižanova vydřelo výhru nad Sněžným


Branky


0

Za slunečného počasí nastoupila proti sobě mužstva, která už několik kol nedokázala zvítězit. V tabulce bylo na tom o něco lépe Sněžné, pro Křižanov hrálo domácí prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Domácí vstoupili do utkání velmi obezřetně, chtěli se vyvarovat tradičně vlažného začátku. To se jim podařilo a hra se odvíjela především ve středu hřiště, se snahou obou týmů získat převahu. První náznak gólové šance měli křižanovští. Na oblouček za obranu si naběhl aktivní M. Částek, na hranici velkého vápna byl u míče dříve než vyběhnuvší gólman i vracející se hráč, ale jeho pokus o přehození brankáře hlavou nebyl ani přesný, ani dostatečně důrazný. Domácí hráči získali mírnou převahu, hosté hráli pozorně v obraně a spoléhali na brejky. Po pěkné narážečce neprostřelil z penalty domácí M. Sklenář hradbu těl před sebou, na druhé straně se samostatného postupu na bránu a snad i vracejícího se T. Horníčka zalekl hostující útočník, když jeho střela z hranice velkého vápna skončila daleko vedle brány M. Homoly. V další dobré pozici byl M. Částek, ale jeho špatné zpracování jej připravilo o gólovou šanci. Na konci poločasu zahrozili po standardní situaci nebezpečnou hlavičkou hosté, když na brankové čáře vlastní hlavou zachraňoval L. Hladík.

Domácí nedali penaltu, pak ale rozhodl Vítek

Do druhé půle vstoupili domácí s větším elánem, čemuž pomohl i střídající L. Flídr, který nahradil unaveného T. Plocka. Ten měl v nohách předchozí zápas za dorost. Hosté ovšem bránili velmi pozorně. V dobré pozici byl již zmíněný L. Flídr, ale prudkého přetaženého míče z pravé strany se zalekl a nedokázal jej hlavou nasměrovat na bránu. Za zmínku stojí ještě šance M. Sklenáře, který nikým neatakován uvnitř velkého vápna zkusil napálit z voleje po zemi z pravé strany letící míč. Bránu ovšem zdaleka netrefil.

Největší šance na otevření skóre se domácím naskytla v 72. minutě, kdy byl ve vápně faulován L. Flídr. K pokutovému kopu se postavil M. Burian. Jeho střelu hostující brankář chytit nemohl, letěla totiž až nad ochranou síť.

Domácí se ale gólu přece jen dočkali. To si centr střídajícího J. Uhlíře na hranici velkého vápna kapitán M. Vítek nejprve jedním dotekem zpracoval a druhým pak míč nekompromisně umístil k pravé tyči marně se natahujícího brankáře hostí. To běžela 77. minuta.

Hosté se ale nechtěli vzdát a snažili se o vyrovnání. Dobrou příležitostí byl přímý volný kop z hranice velkého vápna. Hostujícímu hráči se ale nepovedlo prostřelit zeď. V závěru ještě sebral hostujícímu hráči z hlavy míč M. Homola a následný závar obrana vyřešila razantním odkopem.

 

Utkání dobré úrovně tedy skončilo těsným vítězstvím domácího Křižanova.   



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Chtěl bych pochválit všechny hráče, včetně těch střídajících, za přístup k utkání. Hráli jsme velmi pozorně v obraně, předvedli i pár pěkných fotbalových akcí a byli jsme i nebezpeční, přestože hráči Sněžného hráli velmi pozorně dozadu, byli tradičně důrazní a nedarovali nám nic zadarmo. Řekl bych, že jsme dnes byli o ten gól lepší. Podle mého názoru se dnes hrál fotbal ve slušném tempu, na III. třídu dobré kvality, k čemuž přispěly svým dílem obě stany i hlavní rozhodčí.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Další prohraný zápas o gól, bohužel jsme nevyužili svoje šance na začátku zápasu.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.