Rozjetý Ujčov vyhrál i ve Sněžném


Branky


0

Ujčov vyhrál i své šesté jarní utkání a potvdil tím třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Hanák jediným střelcem první půle

V dalším pokračování III. třídy se domácí hráči ve Sněžném utkali s Ujčovem. Jednalo se o utkání dvou celků, které se pohybují ve vrchních patrech tabulky, kde především hostující mužstvo zaznamenalo velký progres v jarní polovině soutěže. V ofenzivní části již dokázali překlenout hranici padesáti vstřelených branek.

 

Jenže v tomto zápase moc gólových či pohledných akcí nebylo. Hráči soupeře se nemohli přizpůsobit terénu, tím pádem nepraktikovali svojí hru. Balón jim odskakoval od kopaček, na delší kombinace rázem zapomněli. Až po nějakém čase začali předvádět efektivnější styl hry, přičemž se prosazovali hlavně po stranách. Dařilo se jim vyhrávat rychlostní souboje, z čehož si vytvářeli dobré pozice v předfinální fázi.  K výraznějšímu ohrožení to však nevedlo.

 

Na druhé straně byl problémem spíše míč, spojený s kvalitou přechodové fáze. Nejčastěji létal kulatý nesmysl nazdařbůh, avšak nikoliv příznivě pro domácí barvy, většinu z nákopů tak zachytila připravená obrana, případně zaskočil pozorný Bureš. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, bez větších příležitostí nebo alespoň náznaků. Jediným momentem, kdy se hýbalo se skórem, byl gól z 35. minuty.

 

 

Vše se zrodilo na půli ujčovských, odkud putoval míč na kopačce Dvořáčka do rychlého protiútoku. Posléze ho přihrál Hanákovi, který měl před sebou zatím jenom stopera, v závěsu pak vracející se defenzivní řadu. A tak udělal to, co je mu nejspíše nejbližší – po hlavě se prorážel až do pokutového území, nikým nezastaven se dostal až na hranici penalty, odkud se po krkolomném sólu nemýlil a trefil prostor mezi třemi tyčemi.

 

První půle skončila příznivěji pro hosty a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo cokoliv měnit. Přihlížející si tak mohli vychutnat točené pivo a limonádu, když toho na předváděném fotbalu příliš nevypozorovali. Ani ve druhém dějství si ovšem náladu nespravili, co se týče fotbalové krásy.

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Pořád se odehrával spíše boj, nakopávaná s velkým množstvím nepřesností na obou pólech. Obrany začínaly trochu chybovat, jenže všechny skuliny zůstaly jakkoliv nepotrestány. Hosté se trochu více tlačili do střeleckých pozic, hlavně ze střední vzdálenosti zkoušeli Štegnerovu pozornost. Ovšem jednalo se primárně o pokusy do prostoru, kde právě gólman stál, případně mimo tři tyče. U Burešovy brány pak zkoušel štěstí Beneš, ale projektil z dálky viděl muž s číslem 1 moc dobře a vykopl jej na roh.

 

Spíše nudný duel nepopíchnul vpřed ani rozhodčí Žďánský, který pískal spolehlivě, takže nedocházelo k žádným zákeřným faulům nebo jiným podobným zákrokům. I když se občas tu a tam někdo dožadoval jiného rozhodnutí, hlavní arbitr byl neúprosný, nedovolil hráčům strhnout hru.  

 

 

Navýšení náskoku měl ke konci druhé pětačtyřicetiminutovky Mareš, ale včasným vyběhnutím mu radost překazil domácí brankář. To byla snad jediná vážnější akce před tím, než rozhodčí naposledy foukl do své píšťalky. Vítězné družstvo se tím pádem posunulo na třetí pozici s celkem pěkným náskokem na své pronásledovatele. Sněženští naopak zůstávají věrni šestému místu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák: Další nezvládnuté domácí utkání, minimum šancí na obou stranách, bohužel rozhodl nešťastný gól a my nedokázali odpovědět.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes jsme zvládli záludnosti terénu lépe než domácí a po celý průběh utkání jsme měli hru pod kontrolou. Pochvalu zaslouží celý tým za bojovnost a nasazení za které jsme si 3 body zasloužili. Fotbalovost trošku pokulhávala, ale oboustraně. Pokračuje naše vítězná série a kluci v zápasech pracují jak mají a herní pohoda je naší velkou zbraní. Vzhledem k našemu nepočetnému kádru, který ovlivňují různé absence(zranění, karty) musím klukům poděkovat za vzorný přístup.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - SIMON Jakub (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.