Hamry B vydřely výhru nad Křižanovem B


Branky


0

Béčko Hamrů potvrdilo roli favorita a zdolalo Křižanov B těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vstřelily dvě rychlé branky

20. kolo III. třídy přineslo zajímavý zápas mezi Hamrami B a Křižanovem B. Zápas začali lépe domácí a vytvářeli si šance jednu za druhou. Odměna za snahu Kladivářů přišla v  10. minutě, když asi po 2. střelách domácích J. Kolarik dorážel odražený míč za záda bezmocného brankáře M. Homoli. Další minuty patřili opět Kladivářům a Křižanov B prakticky do ničeho nepustili. Když běžela 18. minuta, tak míč převzal „samopal“ M. Smejkal, vymíchal obránce, pak i brankáře a zvýšil tak zaslouženě na 2:0. Po této brance začali zlobit i hosté. Ve 26. minutě se dostal do brejku hostující hráč a F. Chlubna ho fauloval za cenu (jen) žluté karty. Z následného přímého kopu nic nebylo, ale tento moment Křižanov B nakopl a začal ještě více zlobit! Branky se nakonec dočkali v 39. Minutě, když střela T. Plocka nešťastně proklouzla brankaři R. Martausovi a „došourala se“ až do branky za čáru 2:1. Tento stav vydržel až do poločasového hvizdu, i když šance ještě byli k vidění na obou stranách.

Vítěznou branku vstřelil Miloš Smejkal

Druhý poločas už nebyl tak fotbalový jako ten první. Byl plný osobní soubojů, k čemu taky hodně přispěl rozhodčí p. Hromádka svým pískáním (nepískáním). Za zmínku stojí 62. mituta, kdy po jednom z faulů zahrával standardní situaci F. Chlubna, ten nakopl míč před branku hostů, na který si naběhl M. Smejkal a kolenem nebo čím zvýšil na 3:1. Po této brance domácím začal docházet dech a tak Křižanov B převzal otěže zápasu. Z jejich tlaku vypramenila chyba v 75. minutě,  kterou vytvořil F. Navrátil, ten zahrál malou domů, kterou vystihl útočník Křižanova B a postupoval sám na brankáře, posléze nahrál M. Částkovi  před prázdnou branku a ten snížil na rozdíl jednoho gólu. Další minuty se nic moc nestalo, za zmínku, ale stojí hlavně poslední 2. minuty zápasu, kde měli hráči Křižanova B dvě šance. První šance po rohu a druhá po standardce, jenže  v obou případech hlavou zamířili těsně vedle domácí branky. Tak nějak se zrodila další výhra Hamrů B.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: První poločas jsme byli lepším týmem na hřišti a zaslouženě jsme vedli. Ve druhém poločase už to z naší strany nebylo ono, hlavně jsme odešli fyzicky a můžeme být nakonec rádi za hodně vydřenou výhru.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Bohužel jsme se nepoučili z minulého týdne a opět jsme do utkání vstoupili velmi vlažně. V kombinaci s fotbalovou kvalitou a nasazením domácích jsme opět zaslouženě prohrávali o dva góly. Ve 26. minutě zabránil domácí obránce Markovi Částkovi v samostatném postupu na brankáře jasným faulem, který sice rozhodčí odpískal, ale (nejen) pro mě nepochopitelně domácího hráče nevyloučil a dal mu pouze žlutou kartu. Tento moment nás „zdravě“ naštval (probudil) a od tohoto okamžiku jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Ve druhé půli jsme se prezentovali dobrým fotbalem a minimálně bod jsme si zasloužili. Dnes byl pro mě rozdílovým hráčem M. Smejkal. Troufám si říct, že bez něj by dnes domácí nevyhráli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DVOŘÁK Karel (N), KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.