Ujčovská mašina přehrála i Kladiváře


Branky


24. J. Sedler , 45. J. Hanák , 48. J. Sedler , 81. P. Mareš - 38. D. Kučera , 63. D. Hrstka
1

V Ujčově byl viděn šlágr kola, ve kterém domácí třetí tým tabulky sesadil po výhře 4:2 Kladiváře z prvního místa tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku do šatny

Šesté vítězství Ujčova v řadě se rodilo těžce, ale domácí od první minuty věděli, jakým způsobem uspějí. Důrazná hra na hranici pravidel a touha vyhrát, byla to, co nakonec rozhodlo. Po opatrném začátku, kdy se oba týmy spíše rozkoukávaly a hledaly, udeřil Ujčov. Ve 24. minutě proletěl dlouhý aut až k nohám Kuby Sedlera a ten ač v tísni uklidil míč zblízka do sítě 1:0. Hra nadále nabízela pro diváka z obou stran velký zážitek. Ve 38. minutě hosté prokázali, že s balonem umí a středem hřiště se proháčkovali až k domácímu vápnu, Kučera dostal balon za obranu a obstřelil Bureše v domácí bráně - 1:1. Do poločasu oba soupeři počítali s nerozhodným výsledkem, jenže balon převzal Kuba Sedler a milimetrovým pasem našel Jirku Hanáka a ten v 45. minutě prostřelil brankáře hostí podruhé - 2:1 euforie v Ujčově.

Ujčov dovedl zápas do vítězného konce

Druhý poločas začal aktivitou obou týmů. Ujčov se snažil neustále o konstruktivní rozehrávku a zkušení hráči Hamrů kontrovali kvalitní rozehrávkou již od obraných řad. Dnes opět velmi dobře hrající Kuba Sedler se dostal k prodlouženému míči po autovém vhazování a skóroval již podruhé v zápase, běžela 48. minuta a stav - 3:1. Hamry po další obdržené brance vsadily vše na útok a Ujčov zatlačily do defenzivy. Kuba Štourač se svými kumpány v obraně však nic velkého nedovolili a branka po ruce utočícího hráče, kterou vstřelil v 63. minutě Hrstka absolutně nezapadla do obrazu hry. V 81. minutě se prosadil domácí žolík Petr Mareš (Hrubice čepice) a svým důrazem ve vápně uzavřel spravedlivý výsledek - 4:2. Ujčov potvrdil své dobré taktické návyky a zkušeně výsledek udržel. Hosté se ke kloudné akci již nedostali.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes jsem se musel zúčastnit zápasu v základní sestavě a jsem naprosto spokojený s přístupem svých hráčů, kteří dnes předvedli ač v neúplné sestavě výkon na hranici svých možností. Narození svého druhého syna proto můžu naplno oslavit. Porazit lídra tabulky je kumšt...

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Dneska to byla jednoznačně lekce z produktivity! Domácí nás prakticky za každou chybu potrestali gólem. Za prohru si můžeme sami! Tím nechci nějak snižovat výkon Ujčova, šli tomu zkrátka naproti. Ale my jsme jim to našima chybami hodně usnadnili. Každý z Kladivářů by si měl sáhnout do svědomí, jestli tomu zápasu dal 100%?!



Počet diváků: 71. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Milan (N), BENC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2016 23:06
Konstruktivní rozehrávku týmu z Ujčova bych spočítal na prstech jedný ruky-bum,prásk hlavně co nejdál od brány.Bohužel to na Kladívka stačilo.I tak gratuluji hráčům Ujčova k vítězství.Sportu zdar a fotbalu zvláště...