Béčka Štěpánova a Křižanova se rozešla smírně


Branky


5. D. Kintr , 29. T. Samek , 54. T. Samek , 77. J. Ludvík (p.) - 22. L. Burian (p.) , 51. P. Kaštan , 57. M. Částek , 72. L. Šibor
0

Osmigólovou remízu viděli diváci ve Štěpánově. Domácí tak zůstávají po remíze 4:4 stále na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Štěpánova vyhrála první poločas

Zápas začal s patnáctiminutovým zpožděním, způsobeným problémy na serveru fačru. Kvalita hry tím ale neutrpěla a celý zápas se hrál ve velmi vysokém tempu.

 

Již v osmé minutě si za obranu naběhl domácí záložník a tváří v tvář brankáři hostí nezaváhal. Hosté odpovědi tvrdou ranou L. Buriana z přímého kopu, kterou zastavilo břevno domácí branky. Kapitán hostí si spravil chuť o několik minut později, když proměnil pokutový kop nařízený za faul domácího brankáře na P. Kaštana.

 

Domácí byli tímto gólem zaskočeni, zpět na koně je vrátil pěknou střelou zpoza vápna nekrytý T. Samek. Za zmínku stojí i krásná střela přes hlavu domácího kapitána, která jen těsně minula branku střeženou M. Homolou a na druhé straně šance M. Částka, který nedokázal přehodit vyběhnuvšího brankáře domácích.

Domácí vyrovnali a alespoň berou bod

Průběh druhé půle byl podobný té první. Hosté podruhé vyrovnali po rohovém kopu hlavičkou P. Kaštana, zanedlouho odpověděl opět krásnou gólovou střelou z 25 metrů, tentokrát do šibenice, T. Samek.

 

Za pět minut bylo opět vyrovnáno, kdy se tradičně důrazem prosadil M. Částek. Šance byly i nadále na obou stranách. Domácí trefili další střelou zpoza vápna spojnici. Na tu odpověděl střídající L. Šibor gólem, když si zkušeně zpracoval na velkém vápně míč, tělem si odstavil obránce a vedle nohy na brankové čáře stojícího brankáře, poslal hosty do vedení. Na pět tři mohl skóre posunout L. Burian, ale i jeho druhá střela z přímého kopu skončila na břevně bezmocného gólmana.

 

A tak bylo za chvíli opět vyrovnáno, neboť i domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop, který bezpečně proměnil J. Ludvík.

 

Svoji šanci na rozhodnutí zápasu nevyužil M. Částek, jenž svůj samostatný nájezd zakončil střelou do nohou brankáře. Když se pak domácí v nastaveném čase neprosadili ze dvou po sobě jdoucích rohových kopů, rozešla se obě mužstva divokou remízou 4:4.  



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Dnes se naše hodně poslepovaná sestava dokázala vyrovnat velmi kvalitní sestavě domácích. Obě mužstva předvedla fotbal velmi dobré úrovně, ve kterém hrál prim útok nad obranou a celkové skóre mohlo být i vyšší. Remíza je podle mého názoru spravedlivá a pro nás velmi cenná. Chtěl bych pochválit obě mužstva za kvalitní a férový boj, k němuž svým výborným výkonem přispěl i hlavní rozhodčí Bula.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULA Nikola - LHOTSKÝ Filip, ŠPRÁCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.