Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejovou přestřelku zvládlo lépe Béčko Hamrů


Branky


0

Neuvěřitelných jedenáct branek viděli diváci v Hamrech, kde místní rezerva porazila Rožnou 7:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Hamrů vedlo o dvě branky

Nedělní zápas mezi domácími Kladiváři B a hostující Rožnou byl oku lahodící fotbal (hlavně co se týče gólů). Počasí rovněž přálo, ani teplo ani zima a hrací plocha byla po zimě taky konečně celkem v pohodě!! Tým z Rožné přijel do Hamrů hodně nabuzený, přesně jak typoval expert kola. Zároveň hodně oslabený. Rožná na domácí vlítla jak se patří bez respektu a první minuty patřily jí, ale ze svého tlaku žádný gól nevytěžila. Paradoxně jako první inkasovala Rožná, když z pravé strany vápna přihrával L. Sýs na zadní tyč M. Srnskému a ten pohodlně uklidil míč do brány - 1:0. Rožnou tento gól ještě více nabudil a dál pokračovala v aktivitě, ale branka ne a ne přijít. A za to přišel další trest, když hráči Rožné nakopli dlouhý míč za domácí obranu, na které nejlépe zareagoval L. Benc páradním vyběhnutím, za které by se nemusel stydět ani M. Neuer. Benc napálil míč zpět k brance Rožné, M. Smejkal ho prodloužil a L. Sýs, tak zvýšil na 2:0. Rožnou ani tento gól nepoložil do kolen a dál si vytvářela šance. Odměna nakonec přišla v 18. minutě, když špatně odkopnutý míč z vápna uklidil za Bencova záda J. Hanus. Domácí na tento gól odpověděli co nevidět, přihrávku M. Černého využil M. Smejkal a skóre znělo - 3:1. Posléze obě mužstva pálila jednu šanci za druhou, a tak se šlo v poločase do kabin za stavu 3:1. Ale mohlo to být mnohem víc na obou stranách.

Ve druhém poločase padlo sedm branek

Druhý poločas rozdávali radost především hráči M. Černý a M. Smejkal, jak za starých a dobrých časů, když ještě hrávali za domácí A tým. Branku na - 4:1 dal M. Černý, přihrával M. Smejkal. Další branka to samé,  Smejkal asistence  Černý gól (hlavně ta klička gólmanovi byla výstavní). Pak se role obrátili Černý přihrává Smejkalovi - 6:1.  Minutu poté se dočkala i Rožná, když branku na - 6:2 vstřelil P. Navrátil. Poté se hrálo poměrně v klidu a už to vypadalo, že se nic do konce zápasu nestane. Běžela 82. minuta a slovo si vzal opět M. Smejkal, který přihrál na gól M. Gregarovi - 7:2. Po této brance přestali Kladiváři prakticky hrát, tak si vzali slovo hosté, kteří korigovali výsledek dvěma góly. Nejprve v 86. minutě J. Vyžrálek a 89. minutě M. Navrátil. Konečné skóre tedy znělo 7:4 pro domácí Hamry B, kteří se tak nažhavily na příští týden, kdy zavítají na horkou půdu Ujčova, kterému mají co vracet z podzimu.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Druhý poločas rozdávali radost především hráči M. Černý a M. Smejkal, jak za starých a dobrých časů, když ještě hrávali za domácí A tým. Branku na 4:1 dal M. Černý přihrával M. Smejkal. Další branka to samé, Smejkal asistence Černý gól (hlavně ta klička gólmanovi byla výstavní). Pak se role obrátili Černý přihrává Smejkalovi 6:1. Minutu poté se dočkala i Rožná, když branku na 6:2 vstřelil P. Navrátil. Poté se hrálo poměrně v klidu a už to vypadalo, že se nic do konce zápasu nestane. Běžela 82. minuta a slovo si vzal opět M. Smejkal, který přihrál na gól M. Gregarovi 7:2. Po této brance přestali Kladiváři prakticky hrát, tak si vzali slovo hosté, kteří korigovali výsledek dvěma góly. Nejprve v 86. minutě J. Vyžrálek a 89. minutě M. Navrátil. Konečné skóre tedy znělo 7:4 pro domácí Hamry B, kteří se tak nažhavili na příští týden, kdy zavítají na horkou půdu Ujčova, kterému mají , co vracet z podzimu.

SK Rožná
Marek Navrátil: Chybělo nám mnoho hráčů, a proto musel jít do brány obránce. V první půli se nám zranil, ještě jeden hráč a do zápasu musel naskočit i náš trenér a my už pak neměli nikoho na střídačce. V zápase jsme dělali velké chyby vinou i těžkého terénu a soupeř nás za ně trestal. Domácí měli více šancí a už to vypadalo na debakl, ale nám se podařilo skóre ke konci zápasu alespoň zmírnit. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - F. Řebík [-] , M. Petrik [-] , K. Tesař [-] (68. M. Poul [-] ) , V. Kříž [-] - M. Srnský [-] (45. F. Navrátil [-] ) , M. Černý [-] , I. Sojma [-] , F. Chlubna [-] (55. Š. Vrša [-] ) - M. Smejkal [-] , L. Sýs [-] (59. M. Gregar [-] ) -

SK Rožná
K. Beran [-] - P. Kunc [-] (31. D. Novotný [-] ) - J. Kroupa [-] , M. Pátek [-] , V. Štěrba [-] , R. Hájek [-] , T. Klusák [-] , J. Vyžrálek [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] , P. Navrátil [-]

ŽK: 87. M. Smejkal .
Hráči zápasu: M. Smejkal , M. Černý - M. Navrátil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PINKAVA Tomáš (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.