2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína urvalo tři body v závěru zápasu


Branky


42. D. Hrůza , 86. V. Crkal - 74. J. Buchta
0

V posledním domácím zápase hráči Měřína B podlehli rezervě Hamrů. V tomto zápase se opět vrátili domácí na vítěznou vlnu a porazili Sněžné 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku do šatny

V tabulce devátá rezerva Měřína přivítala na svém hřišti čtvrté Sněžné. Domácí zatím využívají hlavně své hřiště k získávání bodů, doteď jich doma měřínští vydolovali plných osmnáct, v tomto pohledu jsou nejlepší v celé soutěži. Od prvních minut tedy domácí soupeře ze Sněžného tlačili a měli dost gólových šancí, z kterých ovšem nebyli schopni vstřelit branku. Až v 42. minutě z trestného kopu s pomocí teče hostujícího hráče skóroval Dominik Hrůza a domácí se ujali  zaslouženě vedení - 1:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. 

 

Václav Crkal rozhodl v samém závěru utkání

Druhý poločas začal ve stejném stylu jako první půle. Po nevydařeném pokusu o ohrožení hostujícího gólmana se k odraženému balonu dostal hostující útočník Jan Buchta, který po úniku překonal domácího gólmana Jana Chvátala a srovnal tak stav utkání na - 1:1. Poté utkání začalo být nervozní hlavně ze strany domácích hráčů, kteří v tu dobu pálili jednu šanci za druhou. V 86. minutě se po vybojovaném souboji krásnou střelou prosadil domácí hráč Václav Crkal a vrátil tak Měřínu vedení na svoji stranu - 2:1. Po zbytek zápasu si hostující už nedokázali vytvořit dostatečný tlak, a tak domácí tým zaslouženě vyhrál. Remíza by byla pro domácí hráče prohrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček, vedoucí mužstva: Dnešní zápas jsme měli jednoznačně ve své režii, avšak nebyli jsme schopni zakončit naše šance brankou. To nás mohlo na konci zápasu mrzet. Děkuji celému mužstvu za odvedený výkon a odhodlání vyhrát.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér: V oslabené sestavě jsme nastoupili proti neoblíbenému soupeři, ale výsledek nebyl tak špatný. Soupeř se trápil v koncovce, přesto jsme nedokázali udržet cennou remízu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - F. Panáček [-] , T. Láznička [-] , D. Hrůza [-] , T. Hrad [-] , J. Vokoun [-] (2. T. Bumbálek [-] ) , M. Sýkora [-] , O. Palík [-] (89. Š. Král [-] ) , D. Kolouch [-] (46. V. Crkal [-] ) , P. Král [-] , D. Horák [-]

TJ Sokol Sněžné
O. Forchtsam [-] - J. Buchta [-] , L. Střešňák [-] (86. T. Odehnal [-] ) , L. Pondělíček [-] , D. Štegner [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] , J. Dufek [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , M. Střešňák [-]

ŽK: 41. M. Sýkora - 38. J. Buchta .
Hráči zápasu: P. Král - J. Buchta , K. Štegner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.