2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova si připsalo důležité tři body


Branky


0

V tabulce osmý Křižanov B porazil dvanáctý Radostín B a vzdálil se sestupovým příčkám

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení brankou Malinského

Úvod zápasu se odehrával ve středu hřiště, se snahou obou týmů získat převahu. První velkou šanci měli hosté po rychlém protiútoku. To šel po pěkné přihrávce ze středu hřiště z pravé strany (z pohledu Radostína) na brankáře M. Homolu hostující útočník. Ten se ale své šance zalekl a vyběhnuvším gólmanem se nechal zahnat do ještě většího úhlu. Poté už vracející se obrana zablokovala jeho nedůraznou střelu.

Stejná situace se opakovala o chvíli později. Tentokrát už byl hostující hráč úspěšnější, ale jeho pravděpodobně gólovou střelu zastavila tyč. To domácím jako varování stačilo a začali být také nebezpeční.

 

Zejména V. Malinský, na jehož levé straně vznikaly předchozí nebezpečné situace hostí. Začal nedůraznou střelou zpoza vápna. Poté si krásně zpracoval dlouhý míč od L. Buriana, obhodil si obránce, ale jeho křižná střela z rohu malého vápna letěla bohužel pro domácí metr od levé tyče.

 

Svoji třetí příležitost už Malinský využil. To byl první u míče u brankářem vyražené střely od O. Hluschenka. Jeho dorážka znamenala poločasové vedení pro domácí - 1:0.

Střídající Martin Král rozhodl

Ve druhé půli se domácí zatáhli a čekali, s čím přijde Radostín. Ten měl až do druhého gólu domácích výraznou územní převahu. Byl nebezpečný zejména okolo hranice velkého vápna, kde domácí bránící hráči nechávali příliš prostoru. Hostující hráči byli u spousty odražených míčů dříve. Jejich mířidla ale nebyla úplně dobře seřízená. Asi nejblíže vyrovnání byl hostující kanonýr P. Kozel, jehož střela bodlem z levé strany velkého vápna skončila na břevně domácí branky. Odražený míč dokázali domácí obránci uklidit do bezpečí. Poté, co byl tento asi nejnebezpečnější hráč hostí vystřídán, si obrana domácích hodně oddychla.

 

Dalo by se říct, že až po velké vápno domácích byli lepší hosté, klíčové souboje v tomto území ale vyhrávali hráči domácích, popřípadě včas vyběhl a zasáhl M. Homola.

 

Domácí se příliš nedařilo hrozit z brejků. A tak musel pomoci hostující brankář. Ten byl sice po dlouhé přihrávce za obranu hostí u míče dříve než nabíhající M. Král, ale poté co mokrý míč chytil do náruče, zase jej upustil přímo k nohám domácího útočníka. Ten pak ležícího brankáře přehodil a pojistil domácím tři body.

 

V závěru zabránil korekci výsledku dalším skvělým zákrokem M. Homola, na druhé straně odmítl definitivní pojistku zkušený fotbalový harcovník J. Uhlíř, když po přihrávce také střídajícího M. Sklenáře nikým neatakován mířil z malého vápna na rohový praporek.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: První půle byla herně vyrovnaná. Hosté se dostali do dvou dobrých příležitostí, které nedokázali využít. My jsme se dokázali prosadit důrazem po brankářem vyraženém míči. Ve druhé půli jsme byli hodně zatažení, hosté měli tlak a kontrolovali hru. S trochou štěstí a dobrým výkonem obrany v čele s brankářem Martinem Homolou jsme získali tři body. Pro hosty je porážka asi krutá, byli dnes určitě fotbalovější, ale fotbal se hraje na góly.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Zápas jsme po téměř celou dobu ovládali a měli ho ve vlastních rukou. Soupeř na začátku zahrozil dalekonosnou střelou a poté přišel přehled našich neproměněných 100% šancí. Za to přišel trest. Druhá půle byla taktéž dobrá, ale opět neproměněné tutovky a v závěru přišel opět trest. Hra dobrá, ale ztráta nespravedlivá.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] , M. Burian [-] (49. J. Uhlíř [-] ) , J. Stupka [-] , L. Burian [-] - O. Hlushchenko [-] (46. T. Plocek [-] ) , M. Vítek [-] , M. Láznička [-] , V. Malinský [-] (86. M. Sklenář [-] ) - L. Šibor [-] (30. M. Král [-] ) , M. Částek [-] (82. J. Uhlíř [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - P. Inwald [-] , L. Invald [-] , P. Inwald [-] , J. Koudela [-] (46. M. Homola [-] ) , A. Kališ [-] - M. Gregar [-] , P. Kozel [-] (79. T. Kadlec [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Novotný [-] (67. M. Láznička [-] ) - M. Šimek [-] , P. Gregar [-] (55. D. Večeřa [-] ) -

ŽK: 12. J. Klobása - 73. M. Šimek .
Hráči zápasu: M. Homola .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ČECH Miloš, NAHODIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.