Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná rozstřílela rezervu Štěpánova


0

V tabulce pátá Rožná si s chutí zastřílela s posledním Štěpánovem B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím byl vyloučen Fiala. Rožná přesilovku dvakrát využila.

Zápas začali mnohem lépe hosté, kteří se mohli dostat už ve 3. minutě do vedení, ale Jiří Vyžrálek zakončil samostatný únik jen do gólmana. Hra v první půli byla velice vyrovnaná a šance byly na obou stranách. Po jednom rychlém vhozeném autu si míč zpracoval Marek Navrátil a napálil míč bodlem. Rána letěla do šibenice, ale gólman domácích míč vyrazil na tyčku. Hru velice ovlivnilo vyloučení z 23. minuty, kdy rozhodčí udělil domácímu obránci druhou žlutou kartu a předčasně ho tak poslal do sprch. Hráč dostal druhou žlutou kartu zaslouženě, protože hosté chtěli po faulu rychle rozehrát, ale on šel schválně do balónu. Hosté měli několik vyložených šancí, konkrétně Jiří Vyžrálek, ale nepodařilo se mu využít ani jednu. Naštěstí roli střelce převzal Filip Humpolík, který dostal pas za obranu od Pavla Kunce a po souboji s obráncem dal vedoucí branku. Rožné se podařilo skóré ještě navýšit po rychlé akci, kdy Filip Humpolík příhrál do běhu Marku Navrátilovi a ten prostřelil gólmana. Domácí se v první půli také dostávali do šancí, ale buďto jejich střely postrádaly razanci a nebo je Jindra Beran chytil. Tedy až na jednu, kdy se domácí záložník Jan Veselský uvolnil před vápnem a střelou pod břevno nedal Jindrovi Beranovi šanci. Jan Hanus mohl skóre navýšit, když si všiml trochu vyběhlého gólmana, ale jeho střela z půlky hřiště se odrazila od břevna do země a ven. Stav v poločase byl 1:2 pro Rožnou. 

Rožná v druhé půli nastřílela pět branek

Prvních deset minut druhého poločasu hráli domácí mnohem lépe a podařilo se jim vyrovnat hlavou z rohového kopu Romanem Hrubešem. Vypadalo to, že i druhý poločas bude velice vyrovnaný, ale jak Rožná přidala třetí branku, tak už měli hosté navrch. Třetí branku Rožné přidal Filip Humpolík, kdy si zpracoval aut a prostřelil gólmana. Jenže ani to Filipovi nestačilo a přidal svoji třetí branku v zápase, když dostal pas za obranu a opět nedal gólmanovi šanci. Z řad domácích dělal Rožné největší problémy Jan Ludvík, který se dostal i do pár slibných šancí, ale naštěstí pro Rožnou ani jednu neproměnil. Pátou branku přidal Jiří Vyžrálek, který zakončil samostatný únik. Kaňkou na této brance je, že domácí před touto brankou přestali hrát kvůli ležícímu hráči. Hráči Rožné chtěli nechat hráče Štěpánova dát branku bez boje, ale domácí nechtěli. Další branku Rožná přidala, když Filip Humpolík potáhl míč po lajně a příhrával pod sebe úplně volnému Marku Navrátilovi. Ten míč zpracoval a vystřelil, ale jeho střela skončila na tyčce. Odražený míč skončil opět u Marka a jeho další střelu gólman vyrazil na druhou tyčku. Míč se odrazil ale přímo k nohám Jiřího Vyžrálka a ten už neměl problém dát gól do prázdné branky. Ke konci utkání se dostal do šance Petr Navrátil, ale jeho střelu vyběhlý gólman skvěle vykryl. K míči se dostal Marek Navrátil a nacentroval ho Filipovi, který mohl dát branku do prázdné, ale přihrál ho ještě Jiřímu Vyžrálkovi, aby měl také hattrick. Konečný výsledek skončil 2:7 pro Rožnou.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Jan Hanus: Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale hru hodně ovlivnilo vyloučení domácího obránce. My jsme se dostali do dvoubrankového vedení, ale domácím se podařilo na začátku druhé půle srovnat. Nám se podařilo dát vedoucí branku, po které se domácí zlomily a my ještě pár branek přidali.




Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - L. Macinský [-] , R. Hrubeš [-] , R. Jílek [-] , D. Fiala [-] - T. Richter [-] , J. Veselský [-] , T. Samek [-] (66. P. Nosek [-] ) , J. Šibor [-] (70. M. Kolář [-] ) - J. Ludvík [-] , D. Kintr [-] (56. M. Kučera [-] ) -

SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , P. Kunc [-] - F. Humpolík [-] - V. Štěrba [-] (76. O. Kroupa [-] ) , R. Hájek [-] , T. Klusák [-] , J. Vyžrálek [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (61. M. Pátek [-] ) , P. Navrátil [-]

ŽK: 10. D. Fiala - 34. T. Klusák , 63. K. Beran , 75. F. Humpolík . ČK: 23. D. Fiala .
Hráči zápasu: F. Humpolík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠPRÁCHAL Tomáš (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.