3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné se výhrou přiblížilo čelu tabulky


Branky


0

První jarní střetnutí ve Sněžném se odehrálo za spoluúčasti rezervy Štěpánova. Odpoledne zde bylo prosluněné, a tak se příchozí diváci mohli těšit na utkání mužstev z rozdílných pólů tabulky. Domácí hájili svoji tvrz ze čtvrté příčky, hosté zase chtěli vykročit směrem k záchraně, protože se nacházeli na úplném dně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněžné rozhodlo v úvodní čtvrthodině

Úvodní minuty se také hned vrhali do útoku, neponechávali nic náhodě a snažili se zásobovat Beneše v bráně svými pokusy. Nejblíže první brance utkání byl hned z kraje Kintr, avšak jeho pokus zastavil brankář nohou. Po pár minutách se hra začala vyrovnávat.

 

V osmé minutě se nejprve k přímému kopu postavil hrající trenér L. Střešňák, aby jeho exekucí našel ve vápně Forchtsama. Ten pálil hlavou do připraveného brankáře, od kterého šel kulatý nesmysl na roh. Stejní aktéři si role zopakovali, což tentokrát už vedlo k vedení, Forchtsam si počkal na výborný balón a uklidil jej za bezmocného Jílka.

 

Otěže postupně přebírali domácí, tlačili se do koncovky, ale prozatím se jim nepodařilo navýšit náskok. Až po rychle rozehraném autu z poloviny hřiště se do úniku dostal Dvořák a obloučkem nachytal vyběhnuvšího brankáře. Po něm byli hosté jako vodou opaření. Nechávali protivníku hodně prostoru, jenže žádný ze spoluhráčů se k výše uvedeným střelcům zatím nepřidal. V té době už byli aktivnější sněženští, bylo jich plné hřiště.

 

Rozhodčí Myška také pouštěl více hru, žlutou kartu vytáhl pouze jednou za nešetrný zákrok Fialy na Buchtu. Ale celý mač měl víceméně pod kontrolou. Poločasový stav zůstal nezměněn i po dalších střelách Sněžného, kdy se v pár okamžicích blýskl i gólman Jílek.

 

 

Domácí po rychlém gólu kontrolovali zápas

Druhá půle začala vlažně, ani jeden z týmů se moc necpal do větších akcí, hra se odehrávala na středu skvěle připraveného terénu. Až po dalších desítkách vteřin se otrkala také prohrávající strana a především z přímých volných kopů o sobě dávala vědět. Sice se nejednalo o pokusy gólových parametrů, nicméně zvýšená aktivita byla znát.

 

Studenou sprchou však byla třetí branka na druhé straně, když si za obranu naběhl Buchta. Jeho běh nezastavil nikdo z obránců, takže mohl v pádu zakončovat mezi nohy brankáře. Pomalu ale jistě nebylo pochyb o tom, komu se podaří dovést střetnutí do zdárného konce.

 

Trochu se také přiostřilo, avšak rozhodčí byl povětšinu času klidný. Přihlížející fanoušci neviděli žádný atraktivní fotbal, který se postupem času měnil víc a víc v nakopávanou, na kterou je III. třída zvyklá. K vidění bylo pár brejků, zakončených i nezakončených, skóre se neměnilo. Na hřišti už také docházely síly, přeci jen zimní příprava u obou družstev nebyla zřejmě optimální.

 

Štěpánovští chtěli vstřelit alespoň jeden čestný úspěch, jenže proti byla jak obrana, tak samotná mířidla hráčů, jež byla pěkně rozladěná. Nejblíže kýženému cíli byl kapitán Jan Veselský, ale v dobré pozici ve velkém pokutovém území poslal svůj projektil i s přispěním teče vedle levé tyče.

 

Z posledních závarů před domácí svatyní už se také nic nepřihodilo, a tak bylo na světě i první čisté konto. Tři body znamenají dotáhnutí se na vedoucí trojici, na druhém konci se nic moc tímto výsledkem nezměnilo. B-tým soupeře nadále zůstává v oblasti sestupujících a bude mít jistě co dělat, aby se vyšvihl výše.

                



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák: Do prvního jarního zápasu jsme nastoupili s pevnou obranou jištěnou kvalitním gólmanem, což se ukázalo jako rozhodující faktor zápasu. Neinkasovali jsme, v první půli jsme šli rychle do dvoubrankového vedení, měli jsme herní převahu. Druhý poločas jsme už kontrolovali, navíc rychle vsítili, což nám hodně pomohlo. Zbytek zápasu se už dokopal jak se u nás sluší a patří.




Sestavy


TJ Sokol Sněžné
J. Beneš [-] - M. Střešňák [-] , M. Škapa [-] , M. Vašek [-] , L. Střešňák [-] - O. Forchtsam [-] (61. L. Pondělíček [-] ) , F. Karmazín [-] , M. Dvořák [-] , L. Štourač [-] - J. Dufek [-] , J. Buchta [-] -

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
I. Jílek [-] - D. Fiala [-] (50. T. Špráchal [-] ) , R. Hrubeš [-] , L. Macinský [-] , M. Kučera [-] - J. Veselský [-] , J. Šibor [-] , T. Richter [-] , Z. Kučera [-] - D. Kintr [-] (66. M. Kolář [-] ) , T. Samek [-] (85. J. Lukášek [-] ) -

ŽK: 70. L. Štourač - 25. D. Fiala , 58. L. Macinský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MYŠKA Roman - DVOŘÁK Martin (N), VAŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.