3:2
(2:2)
20. J. Novotný
23. P. Kozel (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná zdolala po velkém boji Béčko Radostína


Branky


7. R. Hájek , 26. J. Vyžrálek , 62. J. Kroupa - 20. J. Novotný , 23. P. Kozel (p.)
0

Domácí Rožná potvrdila, že se odtud jen těžce vozí body a zdolala Béčko Radostína 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková úroda v prvním poločase

Před výkopem zápasu jsme minutou ticha uctili památku pana Vladimíra Berana, který se zasloužil o založení týmu SK Rožná. Zápas zahájili domácí, kteří také jako první otevřeli skóre. Po odraženém míči z vápna Radostína napřáhl v 7. minutě Radek Hájek. Jeho střelu ještě nadzvedl hostující obránce a tímto nedal gólmanovi vůbec žádnou šanci - 1:0. Hosté se ale nezvdali a snažili se o vyrovnání. To se jim povedlo ve 20. minutě po rozehraném přímém kopu, kdy útočník Radostína sklepával hlavou míč z boku do vápna na osamoceného spoluhráče Jiřího Novotného, který se štěstím překonal Jindru Berana. Aby toho nebylo pro domácí málo, tak ve 23. minutě se hosté ujali vedení po správně nařízené a úspěšně provedené penaltě Petrem Kozlem, které předcházel faul Tomáše Klusáka -1:2. Domácí se snažili o vyrovnání a se štěstím se jim to povedlo ve 26. minutě, když Jiří Vyžrálek po uniknutí po lajně střílel z boku a o tyčku dal gól na 2:2. Do poločasu se už skóre nezměnilo.

Utkání rozhodl Jiří Kroupa

Po poločase opratě zápasu převzali domácí a vytvářeli si mnoho šancí, ale podařilo se jim proměnit jen jednu ze 62. minuty hry. Šance se zrodila, když Jan Hanus poslal pas na Marka Navrátila. Ten potáhl míč po lajně a přihrával pod sebe do vápna, kde stál Jiří Kroupa a ten převážil misku vah na stranu Rožné -3:2. Hosté se snažili o vyrovnání, ale už se jim to do konce zápasu nepodařilo, a tak si domácí ponechali tři body.
 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: V první polovině zápasu bylo mnoho nepřesností na obou stranách. Do kabin jsme šli za stavu 2:2 což si myslím, že to byl výsledek, který odpovídal průběhu hry. Druhý poločas už jsme byli lepší my a vypracovali jsme si několik velkých šancí, ale proměnili jsme jen jednu. Ke konci zápasu se hosté snažili o vyrovnání, ale my jsme výsledek ubránili.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: V zápase se projevil start do sezóny. Oboustranně nepřesné utkání, ve kterém měli domácí více vyložených šancí a dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , P. Kunc [-] - J. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] (71. T. Sýkora [-] ) - R. Hájek [-] , T. Klusák [-] , J. Vyžrálek [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (55. M. Beno [-] ) , P. Navrátil [-] (81. O. Kroupa [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , M. Homola [-] , J. Inwald [-] , T. Litochleb [-] (68. L. Invald [-] ) - J. Koudela [-] , J. Novotný [-] (76. M. Šimek [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Gregar [-] - D. Večeřa [-] (46. P. Císař [-] ) , P. Kozel [-] -

ŽK: 56. M. Homola .
Hráči zápasu: T. Klusák - P. Kozel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - ROTKOVSKÝ Petr, JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.