2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená výhra Ujčova


Branky


0

Ujčov se po hodně upracované, ale důležité výhře posunul do klidnějších vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli branku na každé straně

V krásném jarním počasí se v Ujčově odehrál zápas typický pro třetí třídu ždárska - maximální bojovnost, nasazení a fotbalová kvalita až na druhém místě. Domácí, kteří však přeci jen působili fotbalovějším dojmem se prosadili po 11. minutách  hry, kdy na hranici velkého čtverce převzal míč domácí snajpr Jirka Hanák a utěšenou střelou ho poslal za záda bezmocného golmana Strážku - 1:0. Poté se hra opticky vyrovnala a náznaky šancí byly k vidění na obou stranách. Ve 24. minutě hosté zahrávali rohový kop a po sérii štastných odrazů se míč třepetal v domácí síti 1:1. Poločas se dohrál v blízkosti branky hostů a skóre se nezměnilo jen díky nepřesnosti domácích a golmanovi Strážku Fialovi.

Dvořáček rozhodl, že tři body zůstaly v Ujčově

Začátek druhé půle patřil hostům, nicméně domácí obrana vedená Kubou Štouračem fungovala velmi dobře. Postupem času se hra vyrovnala, a když už se schylovalo k dělbě bodů, Ujčov v 71. minutě předvedl akci jak z fotbalového nebe. Petr Mitáš sklepl míč pro Přemka Rybu, ten jej překrásným bochánkem naservíroval na velké vápno, kam zaběhl Míša Dvořáček, podíval se a poslal míč nezadržitelně podél pravé ruky golmana Stražku do sítě - 2:1 a v Ujčově proběhla euforie...zbytek zápasu se dohrál velmi nervozně, kčemuž značnou mírou přispěl i rozhodčí Salaš, který zápas nezvládl..domácí už však se štěstím výhru udrželi.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Na utkání jsme se kvalitně připravili a nasazením i tvrdostí jsme se soupeři vyrovnali....fotbalovost a štěstí byly na naší straně, jarní část jsme zahájili dobře a máme na co navázat do dalších zápasů.

TJ Strážek
Cimbálník Josef: Zápasu by více slušela remíza, jenže domácí předvedli větší vůli k vítězství.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] (89. J. Hlaváček [-] ) - P. Mitáš [-] (82. P. Mareš [-] ) , P. Ryba [-] , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , J. Sedler [-] (68. J. Večeřa [-] ) - J. Hanák [-] -

TJ Strážek
L. Fiala [-] - M. Christian [-] (63. J. Valík [-] ) , Z. Jaroš [-] (78. J. Chocholáč [-] ) , J. Cimbálník [-] , J. Patloka [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-] (46. P. Kupský [-] ) , P. Šustal [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 27. P. Mitáš , 33. J. Mareš , 89. P. Mareš - 85. L. Šebek .
Hráči zápasu: M. Dvořáček - J. Patloka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.