3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova otočilo zápas


Branky


0

V souboji po podzimu devátého týmu tabulky Křižanova B a šestého Měřína B byl nakonec úspěšnější domácí tým. Ten v poslední půlhodině hry otočil dvoubrankovou ztrátu a vítězstvím se posunul do klidnějšího středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do jednobrankového vedení

Důležité první utkání jarní části sezóny začalo na nerovném terénu, nedobrým fotbalem. O něco přesnější a v kombinaci jistější byli hostující hráči, kteří si vytvořili i první šanci. Hostující hráč postupující ze strany na bránu byl však brankářem Homolou vychytán.

Domácí odpověděli pouze nakopávanými míči, se kterými si hostující obrana bez problémů poradila.

Gól padl po nenápadném výkopu hostujícího brankáře a nedorozumění v domácí obraně. Stoper M. Burian pouštěl míč brankáři M. Homolovi, ten ovšem zůstal přikován na malém vápně. Toho využil hostující útočník a pohodlně skóroval.

Křižanovští poté více drželi míč, a pokoušeli se o střelbu ze všech možných i nemožných pozic, ale hostujícího brankáře prakticky neohrozili.

Domácí předvedli tříbrankový finiš

Do druhé půle vstoupili herně lépe domácí, ovšem po rohovém kopu podruhé inkasovali a zdálo se být rozhodnuto. Tomuto pocitu podlehli ale více hosté, kteří nechali iniciativu na postupně se lepšících domácích.

K obratu zavelel patnáct minut před koncem M. Burian krásným přímým kopem z 25 metrů, kdy se míč od břevna odrazil za brankovou čáru. Domácí definitivně získali převahu, kterou zužitkoval nejprve J.Stupka a obrat dokonal L.Burian. To běžela 86. minuta zápasu.

Hráči Jimramova mohli prakticky ihned po obdrženém gólu vyrovnat, ale hostující kapitán byl ve vyložené šanci na poslední chvíli zablokován vracejícím se J. Klobásou.

K závěrečnému náporu se hosté nedostali. A tak domácí mohli začít slavit zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
P.Hladík: Začátek zápasu z naší strany vypadal tak, jako bychom míč viděli poprvé od podzimního zápasu se Svratkou. Navíc hosté zkušeně využili námi nabídnutou šanci. O to víc si cením toho, že i když se nám nedařilo herně a prohrávali jsme dva nula, dokázali jsme postupně zlepšovat výkon a zápas zaslouženě otočili. Hodně nám pomohl první gól, ale hlavně rozhodlo naše nasazení, chuť do hry a touha zvítězit. V tom jsme hosty, zejména ve druhé půli, jednoznačně předčili. Přál bych si, aby to tak bylo v každém utkání.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Křižanovské prokletí trvá i po dnešním utkání, kdy nám k jeho zlomení nestačilo ani dvougólové vedení. Nutno podotknout, že jsme však nehráli dobře a do jarních odvet vstoupili nepovedeným výkonem. Chyběl pohyb, důraz a celkově větší zápal pro hru. Ten naopak ve druhé půli nechyběl domácím, a tak dokázali utkání otočit. Pokud chceme navázat na úspěšný podzim, budeme muset hodně přidat. Věřím, že tahle facka kluky probere a příští týden potrápíme jívovský Santus.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] , M. Burian [-] , J. Stupka [-] , L. Burian [-] - V. Malinský [-] , J. Pavlík [-] , M. Vítek [-] , P. Kaštan [-] (46. L. Šibor [-] ) - M. Láznička [-] , M. Král [-] (72. J. Uhlíř [-] ) -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] , J. Štěrba [-] - V. Dostál [-] , M. Pavelka [-] (64. L. Zavadil [-] ) , P. Nykodým [-] , J. Buchta [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 61. V. Malinský , 73. M. Burian , 80. L. Šibor - 69. V. Dostál .
Hráči zápasu: M. Burian , J. Stupka - V. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ROTKOVSKÝ Petr, BAJER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.