0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2016 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov prodloužil sérii výher v Jimramově


Branky


1

Desátou výhru v řadě si připsali hráči Ujčova a snížili tak náskok na Jívoví na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla vidět jen nastřelená tyč

V Jimramově se v pátek hrálo dohrávané utkání 14. kola, do kterého obě mužstva nastupovala v různých pozicích, domácím se na jaře vůbec nedaří a hosté jsou suverénní 8 utkání – 8 vítězství, na hřišti však rozdíl nebyl patrný. Trávník před utkáním zkropil déšť, a tak se hrál rychlý a bojovný fotbal s minimem šancí. Pouze v 17. minutě hostující Dvořáček nádhernou střelou z 22 metrů orazítkoval levou tyč domácí branky. Jinak hra probíhala mezi šestnáctkami a na obou stranách dominovaly obrany. 

Ujčov gólem prodloužil sérii výher

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí a v 55. minutě byl po centru z pravé strany ve velké šanci Pavelka, ale hlavou koníčkem branku přestřelil. V 61. minutě vystřelil ze šestnáctky domácí Dvořák a hostující brankář Bureš neskutečným zákrokem v pravé šibenici uhájil čisté konto. V 65. minutě platilo nedáš – dostaneš, domácí chybovali na levé straně, hosté situaci vykombinovali a Sedler do prázdné branky - 0:1. V dalším průběhu utkání měli domácí územní převahu, ale dobře hrající obrana hostí jim vyrovnání nedovolila, a tak si hosté připsali devátou výhru, i když by utkání asi více slušel nerozhodný výsledek. K dobrému průběhu utkání přispěl velmi dobrý výkon rozhodčího Beneše, který nechal hráče hrát a ti toho nezneužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Další domácí porážka, ale tentokrát po dobrém výkonu, hráči se vydali na maximum. Bylo to vyrovnané utkání o jednom gólu, který vstřelili hosté. Na nich je vidět, že se vezou na vítězné vlně a vítězí i v takto vyrovnaných zápasech. Sami jsme to zažili na podzim. Příjemným překvapením byl výkon patnáctiletého debutanta Prügera, který si počínal zcela suverénně.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další a to desáté utkání v řadě vítězně. Přizpůsobyli jsme se stylu domácích, kteří moc neběhají a hra moc zajímavých momentů divákům nepřinesla. Kluci naprosto splnili, co jsem od nich čekal-ojedinělá akce-gól a 3 body. Tento cíl byl předem stanoven a splnili jsme ho. Naprostá spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , O. Černý [-] , J. Buchta [-] , M. Pavelka [-] , L. Bednář [-] , J. Prüger [-] , P. Nykodým [-] , P. Sedlák [-] , J. Štěrba [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] - J. Sedler [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] - - P. Mareš [-]

ŽK: 89. Z. Novotný - 33. P. Mareš , 82. P. Mitáš , 85. P. Ryba .
Hráči zápasu: J. Sedler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2016 23:50
Krása kluci :)