Hamry B urvaly výhru těsně před koncem


Branky


9. D. Kintr , 37. T. Samek - 28. M. Srnský , 40. M. Gregar , 86. L. Sýs
0

Výhrou nad posledním Štěpánovem se dostala rezerva Hamrů na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky

V pátečním předehrávaném kole se utkali v tabulce poslední hráči Štěpánova B a druhého celku tabulky Hamrů B. Domácí potřebovali k tomu, aby zvýšili šance na záchranu zvítězit. Hned v první minutě ale vystrčily růžky Hamry a Michal Černý rozezvučel po přímém kopu tyč Dudákovy branky. První desetiminutovku byli lepší Hamry, ale již další šanci z tlaku nevytěžily. Tak to byli nakonec domácí, kteří v 9. minutě udeřili. Po brejku se k míči dostal David Kintr a křižnou střelou k levé tyči prostřelil Romana Martause - 1:0. Další minuty se hra vyrovnala, a tak další změna skóre přišla ve 28. minutě, kdy se po standartní situaci prosadily Hamry. Michal Černý rozehrál přímý kop, který poslal na branku přízemní střelou, kterou Dudák jen vyrazil před sebe a Michal Srnský měl již lehkou úlohu míč doklepnout do prázdné branky - 1:1. Další minuty měl více ze hry Štěpánov. Z mírné převahy tak dokázali domácí vytěžit faul ve velkém čtverci, když hostující Srnský si počínal nedovoleně. K penaltě se postavil Tomáš Samek a bombou doprostřed branky poslal domácí podruhé v zápase do vedení - 2:1. Po této brance opět začaly více útočit Hamry a ve 40. minutě vyrovnaly. Po krásné spolupráci mezi Černým a Sýsem si na přední tyč naběhl Miloslav Gregar a placírkou vyrovnal - 2:2.

Hamry rozhodly v závěru

Druhý poločas začal velmi nepřesně z obou stran. Jedinou šanci za zaznamenání domácí neproměnili po rozehraném rohovém kopu. A tak v 86. minutě přišlo rozhodnutí. Po brejku dostal míč za obranu Miloslav Gregar a postupoval sám na Dudáka. Gregar jej přeloboval, ale současně byl domácím brankářem faulován. Míč se nakonec nedostal do prázdné branky, protože domácí obránce míč vykopl z čáry, ale protože nebyla výhoda úspěšná, kopala se penalta. K té se postavil Ladislav Sýs a okopíroval bombou pod břevno doprostřed branky domácího střelce, Hamry tak vedly - 2:3. V 89. minutě mohl definitivně rozhodnout střídající David Srstka, ale bohužel překopl domácí branku. V poslední minutě ještě domácí zkoušeli vytěžit něco z rohového kopu, ale Hamry vše ubránily, a tak vezou ze Štěpánova důležité tři body. Ty jim tak stačily při zaváhání Jívoví k vedení v soutěži.



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: V prvním poločase jsme byli potrestaný za hrubé chyby v obraně. Měli jsme ale vyhrávat minimálně 4:2, ale neproměnili jsme šance. Druhý poločas byl kdo z koho. Byl to nakonec vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro nás.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ŠPRÁCHAL Tomáš (N), LUKÁŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.