Dublovice potvrdily tři body z Prostřední Lhoty výhrou v Hřiměždicích


Branky


0

Dublovice po úvodní těsné prohře v Kňovicích překvapily minulé kolo Prostřední Lhotu a tři body z tohoto utkání chtěly potvrdit i na hřišti Hřiměždic, což se jim díky dobře řízené obraně a brankám Michala Dudka a Radima Janouška povedlo na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sváteční střelec Dudek poslal Dublovice do vedení

Dublovice přijely do Hřiměždic potvrdit tři body po vítězství nad silnou Prostřední Lhotou. Do zápasu však lépe vstoupili domácí, kdy ihned od začátku byli aktivnějším týmem, ale k žádnému kloudnému zakončení se nedostali. Za nevyužitou převahu z úvodu utkání tak přišel v 9. minutě trest. Po úniku Davida Krůty a následném centru, se míč dostal k Michalu Dudkovi a tento sváteční střelec zamířil přesně k tyči a poslal hosty do vedení. Zbytek prvního poločasu se hrálo „nahoru, dolů“, Hřiměždice se snažily zakládat rychlé protiútoky, ale na dobře připravenou obranu Dublovic to bylo málo. Hostující stoper Miroslav Dudek si řídíl obranu a domácí útočníci byly nachytáni několikrát v ofsajdu. Dublovice ještě zahrozily po trestném kopu Pavla Vystyda, ale nikdo z útočníků už nestačil dorazit a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

Výhru pojistil Janoušek

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první skončil. V 51. minutě centroval Vystyd míč, který přeletěl obranu domácích a unikajíci  Radim Janoušek ve skluzu překonal domácího brankáře a bylo to 0:2. Poté domácí prostřídaly několik hráčů, ale na hře se to moc neprojevilo. Domáci zahrozili střelou z dálky, která orazítkovala břevno Dublovické branky. Akce střídala akci, závar u dublovického vápna chtěl využít domácí Josef Baštář, ale brankář Dublovic David Burian jeho střelu zlikvidoval. Závěr utkání byl už z obou stran nervózní a žádnou další gólovou radost nepřinesl, utkání tak skončilo 0:2 pro Dublovice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(hrající trenér): “Začátek jsme trochu prospali, asi se na nás projevilo to, že byly čarodějnice. Poté, co jsme vstřelili branku jsme se trochu uklidnili a pak to byl spíše bojovný fotbal. Když jsme ve druhém poločase přidali další branku, tak jsme si výsledek už pohlídali.“



Počet diváků: 33. Rozhodčí: Ledínský Václav - HAVEL Petr (N), HAVEL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.