D. Burda 89.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

12.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Burda rozhodl minutu před koncem o vítězství Kňovic


Branky


89. D. Burda
0

Ve vyrovnaném zápase Kňovic s Dublovicemi B už to vypadalo na bezbrankovou remízu. Minutu před koncem zápasu však utekl obraně po pravé straně domácí kapitán David Burda a z poslední šance zápasu rozhodl o výhře domácích Kňovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas střelce neměl

V úvodu utkání bylo znát, že jde o první ostrý zápas jarní části, hra se odehrávala především ve středu hřiště, žádný z týmů neměl výraznou převahu. K první vážnější šanci první části se dostal dublovický David Krůta, který vystřelil zpoza vápna, ale trefil pouze břevno. Chvíli poté, zhruba po čtvrthodině hry, přišla nepříjemnost pro Kňovice, kvůli svalovým problémům musel ze hřiště odstoupit útočník Petr Pšenička, jehož nahradil na hrací ploše mladší z bratrů Spilkových Petr. První vážnejší pozdrav na branku dublovického Davida Buriana vyslal z dálky Lukáš Kozel, branku však minul.

 

Na druhé straně mohl hlavou skórovat Roman Beňo, který obdržel od Radima Janouška přesný centr na zadní tyč, míč však netrefil ideálně a místo na branku hlavičkoval spíše do vzduchu, což pro domácího brankáře nepředstavovalo žádný problém. Naopak chyby brankáře mohl využít na druhé straně Vladimír Bartůněk, který měl před sebou odkrytou branku, jenže se s míčem dostal do těžkého úhlu a raději volil ještě zpětnou přihrávku, kterou v gól neproměnil Petr Spilka. V závěru prvního poločasu měl šanci skórovat z přímého kopu Radim Janoušek, který mířil do rohu kňovické branky, jenže domácí brankář Čížek s jistotou skryl míč ve svých rukavicích a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 0:0.  

Burda rozhodl minutu před koncem

Začátek druhé půle vyšel o něco lépe hostujícím Dublovicím, v první šanci se opět ocitl David Krůta, který střelou ze střední vzdálenosti prověřil kvality kňovického brankáře Čížka, jenž vytěsnil míč nohou nad svoji bránu. Střelu z dálky vyzkoušel o chvíli později i Michal Dolenský, ale i jeho pokus skončil na brankáři Čížkovi, jenž tentokrát vytěsnil střelu parádním skokem. Po následném rohu a nedorozumění v kňovické obraně, se v šanci ocitl Roman Beňo, ale ani on nedokázal změnit skóre zápasu.

 

 

Hra Kňovic šla nahoru s příchodem Tomáše Locha na hřiště, hned pár minut po svém příchodu na hřisště vyslal po levé straně do šance Davida Burdu, dublovický brankář Burian byl, ale připraven a jeho střelu kryl, stejně tak jako následný přímý kop od Lukáše Kozla. V další šanci už se ocitl sám Tomáš Loch z téměř nulového úhlu poslal svůj pokus na břevno soupeřovi branky. Když už se zdálo, že v Kňovicích se budou body dělit, přišla šance pro Davida Burda, který dostal pas za dublovickou obranu, unikl po pravé straně a domácí kapitán přízemní střelou k tyči rozhodl tento zápas.  



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Karel Pšenička(vedoucí týmu): „Dnes to byl vyrovnaný zápas a s postupem času bylo čím dál víc jasné, že to dnes bude zápas o jednom gólu, což se potvrdilo a naštestí tím týmem dnes byly Kňovice.“

TJ Sokol Dublovice B
Roman Beňo(útočník): „Vyrovnaný zápas, který byl o jednom gólu, který bohužel nakonec vstřelil soupeř. Oba týmy, ale nemají ambice na postup a důležité dnes bylo hlavně, že jsme si zahráli a viděli jsme občas i celkem pěkný fotbal“



Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - R. Křížek [-] (56. T. Loch [-] ) , J. Spilka [-] , P. Šťovíček [-] (56. Š. Pinkas [-] ) , P. Hron [-] - V. Bartůněk [-] , L. Kozel [-] - P. Pšenička [-] (14. P. Spilka [-] ) , D. Burda [-] , M. Sirotek [-] (62. F. Bláha [-] ) - V. Vršecký [-]

TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - P. Vystyd [-] , D. Svoboda [-] , J. Dvořák [-] , M. Dolenský [-] - M. Dudek [-] (46. J. Pešek [-] ) , R. Beňo [-] (62. F. Hron [-] ) , M. Dudek [-] (46. V. Filip [-] ) , D. Krůta [-] , R. Janoušek [-] (67. V. Kopka [-] ) - T. Rozvoral [-] -

ŽK: 34. J. Spilka .
Hráči zápasu: J. Čížek , D. Burda - R. Janoušek , D. Krůta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krátký Miloš - VODENKA Jan (N), MÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.