Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín B nečekaně podlehl týmu z Vižiny.


Branky


0

Tetín B doma uvítal hráče z týmu Vižina. Domácí nečekaně na svém hřišti prohráli. Vižina po remíze z minulého kola přijela s chutí dovézt domu tři body, i když věděli že to nebude jednoduché. Nakonec se jim to ale povedlo, domu si odvezli tři body a čisté konto. Teď týmy čeká pauza a rozlosování před 15. kolem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá převaha hostů.

Tetín B doma přivítal hosty z Vižiny, zápas vedl pan rozhoddčí Pavel Sekerka, který úvodním hvizdem začal utkání. Domácí do zápasu vstoupili lépe a hra byla spíše v jejich režii, ale v sedmnácté minutě dostali první gol, trefil se Michal Blovský. Od té doby byla hra více na straně hostů. K vidění bylo několik šancí, ale ani jedna nebyla gólová. Celý tento poločas byl spíše o bránění na obou stranách. Ani domácí ani hosté se nedostávali moc do šancí. Když už se naskytla šance, střela šla mimo branku a nebo přímo na brankáře. Do šaten se odcházelo za stavu 0:1 . 

Nečekaná výhra hostů.

Do druhého poločasu domácí nastupovali s chutí začít hrát lépe a minimálně vyrovnat. V padesáté minutě Marcel Burian z Tetína nedovoleně zastavil hru a od rozhodčího si za to vysloužil žlutou kartu. V šedesátéčtvrté minutě proběhlo u obou týmů střídání, domácí Tetín vyměnil Marcela Buriana za Radima Onderku a hosté stáhli Josefa Šindlera a místo něj na hřiště poslali Jakuba Jílovce. Jan Škarda z Vižiny dostal žlutou kartu, taktéž za faul, v šedesátésedmé minutě. Vilém Bělohlávek v osmdesáté minutě vstřelil další gol a tak hosté vedli 0:2 . Přišlo další střídání, v osmdesátéprvní minutě nahradil domácího Jana Zdechovana Radek Konopáč. A v osmdesátéosmé minutě se trefil opět Michal Blovský, který upravil konečné skore na 0:3 . V devadesáté minutě se ještě na straně hostů střídalo, Viléma Bělohlávka vystřídal Pavel Fiala. Hned po tomto střídání rozhodčí zápas ukončil. Hosté si odvezli tři body domu.



Ohlasy k zápasu


Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl. Snad to příště po pauze bude lepší.




Sestavy


TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - V. Červený [-] , M. Burian [-] (64. R. Onderka [-] ) , M. Pagač [-] , L. David [-] , M. Gaži [-] , T. Choc [-] , J. Zdechovan [-] (81. R. Konopáč [-] ) , J. Čmelík [-] , R. Pacák [-] , L. Balada [-]

TJ Vižina
J. Ilko [-] - V. Bělohlávek [-] (90. P. Fiala [-] ) , K. Bělohlávek [-] , J. Šindler [-] (64. J. Jílovec [-] ) , D. Cvoreň [-] , P. Pekárek [-] , M. Blovský [-] , J. Škarda [-] , J. Krbec [-] , P. Černý [-] , J. Gorol [-]

ŽK: 50. M. Burian - 67. J. Škarda .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - HEJNA Michal (N), KRBEC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.