Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

13.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín B rozstřílel Liteň.


0

Tento zápas byl velmi živý. Liteň na svém domácím hřišti hostila tým z Tetína. Tetínští si na pomoc a doplnění týmu přizvali i hráče z Áčkového týmu a tak není zas tak velkým překvapením, že vyhráli. V zápase padlo jedenáct branek, z toho deset do branky domácích a pouze jeden k hostům do sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v poločase a první hattrick.

Zápas začal hvizdem pana rozhodčího Stanislava Krbce, který celé utkání v Litni vedl. Zápas začal a tým hostů z Tetína měl držení míče převážně ve své režii, domácí se k balonu moc nedostali, což bylo na výsledku hry znatelné. Hned v desáté minutě se přesnou střelou za záda brankáře domácích Václava Jirkala trefil Jakub Čmelík, hned po dvou minutách ho napodobil Luboš Šimáček , který se také trefil střelou pod břevno, a tak ve dvanácté minutě vedli hosté 0 : 2 . Domácí tým se vždy dostal k balonu na chvíli, protihráči jim balon většinou stihli vzít dřív než se dostali k zakončení. Několik šancí přesto vidět bylo, ale všechny střely šly buď mimo branku, nebo přímo na brankáře hostů Lukáše Holečka. Ve dvacátépáté minutě se trefil podruhé v zápase Luboš Šimáček , další šance hostů přišla o několik minut později, ve třicáté osmé minutě, se po přihrávce od spoluhráče Šimáčka dostal k balonu opět Jakub Čmelík a vstřelil svůj druhý gol v zápase a třetí celkově pro Tetín. O pět minut později, ve čtyřicátétřetí minutě dokončil Jakub Čmelík svůj hattrick, když se tvrdou střelou trefil do sítě přímo vedle tyčky. Do konce poločasu, který pan rozhodčí nastavil o jednu minutu, se již žádná další šance neukázala a tak se do šaten odcházelo v poločase za stavu 0 : 5 pro hosty .

Druhý hattrick zápasu.

Domácí tým šel do druhé půle s motivací dát nějaké branky, ale nedařilo se jim, naopak v padesáté minutě se mezi obranou protáhl Martin Krtek a ránou po zemi dal šestý gol pro Tetín. Porozehrávce od branky domácích se dostal Vladimír Rys do šance, ale i jeho ránu zadržel brankář Holeček. Rozehrálo se a k balonu se na středu hřiště dostal Luboš Šimáček, prokličkoval mezi zálohou Litně, poslal přihrávku na Martina Krtka a ten mu jí ve vápně do běhu vrátil a Luboš Šimáček také dokončil svůj hattrick. Po dlaších pěti minutácj, v šedesáté minutě se trefil pod břevno z dálky Karel Bláha z TJ a SK Tetín. Celý druhý poločas se zase pčevážně odehrával na polovině domácích, jejich šance se moc často neobjevovali, držení míče si Tetín hlídal. V sedmdesátéšesté minutě se trefil opět Martin Krtek a připsal si tak druhý gol v zápase. Poslední branku Tetína v utkaní proti Litni dal Ladislav Vlasák v osmdesátédruhé minutě, jeho střela šla po zemi a brankář domácích na ní nemohl dosáhnout. Po desáté brance se tetínští již tolik nesnažili bránit a tak byl k vidění ještě jeden gol, tentokrát do branky hostů. Poslední branka zápasu byla domácích, za tým z Litně se trefil Michal Dufek v osmdesátésedmé minutě. Druhý poločas byl nastaven o jednu minutu. Pan rozhodčí Stanislav Krbec zápas ukončil za stavu 1 : 10 . A tři zasloužené body si tak domů odvezl tým hostujících, TJ a SK Tetín.



Ohlasy k zápasu


FK Liteň
Vedoucí: Dneska to nebyl náš den, dostat deset branek doma? To je hrozný... Musíme si o tom promluvit a zjistit kde byly ty nejvetsi chyby.

TJ a SK Tetín B
Hráč: Dnešní zápas pro nás nebyl moc těžký, protihráči nám některé balony dávali zadarmo. Jejich hra nebyla tolik přesvědčivá. Jsme rádi že si domu vezeme tři body.



Sestavy


FK Liteň
V. Jirkal [-] - J. Plavec [-] , P. Kohout [-] , V. Rys [-] , J. Fryč [-] , J. Hájek [-] , T. Neumann [-] , M. Berka [-] , M. Dufek [-] , V. Los [-] , R. Šindler [-]

TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - L. Vlasák [-] , M. Burian [-] , B. Karel [-] , K. Martin [-] , L. Šimáček [-] , J. Zdechovan [-] , J. Čmelík [-] , R. Pacák [-] , L. Balada [-] , J. Michalík [-]

Místo: Liteň. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRBEC Stanislav - BÁRTA Jan (N), HEJNA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.