Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

18.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve střeleckých dostizích na Petrůvce zvítězila Smolina


Branky


0

Domácí Petrůvka si připravila na neděli dětský den a sezónu chtěla v duelu se Smolinou zakončit výhrou. Hosté ale v minulých kolech naznačili zlepšení střelecké efektivity a to předvedli i na Petrůvce. V prvním dějství viděli diváci čtyři branky, po dvou na každé straně. Ve druhém poločasu šla Smolina do dvoubrankového vedení, domácí tým korigoval stav zápasu na 3:4 z jejich pohledu až v poslední minutě. Utkání bohaté na góly tak skončilo poměrně překvapivou výhrou Smoliny, ale diváci viděli sedm pěkných branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně 2:2

Smolina šla ve druhé půli do dvoubrankového vedení



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Utkání nám nevyšlo podle představ, s fanoušky jsme se v této sezóně chtěli rozloučit výhrou....

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Druhý zápas po sobě se nám povedlo to, co se nám nedařilo větší část jara a to proměnit své šance nebo dát gol „z ničeho“. V první půlce jsme udělali dvě chyby,první při dlouhém autu a druhou,kdy jsme hráli rukou ve vápně.Naštěstí se nám podařilo na oba goly odpovědět a do kabin se šlo za stavu 2:2. Druhá půlka byla vyrovnaná,ale dali jsme dva asi celkem šťastné góly a bylo na domácích, aby odpověděli. Jejich dlouhé nákopy a auty jsme v klidu sbírali nebo končili až u našeho golmana. Ale v 90 minutě jsme podcenili nákop a domácí snížili. Závěr už jsme ale zvládli a mohli se radovat. Jsme rádi za závěr jara, ale určitě jsme mohli mít víc bodů( hlavně z domácích zápasů s Jestřabím a Nedašovem).



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Remo [-] , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , F. Hasík [-] , J. Juřica [-] , M. Máca [-] (46. M. Remeš [-] ) , L. Hubáček [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - M. Ekart [-] , P. Sucháček [-] , M. Červeň [-] , M. Vaculín [-] , K. Bednář [-] , L. Bosák [-] , T. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , J. Barcuch [-] , J. Barcuch [-] (30. P. Kolaja [-] )

ŽK: 16. M. Vaculín , 18. L. Bosák , 80. J. Barcuch .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VYORAL Vlastimil - KRAJÍČEK Tomáš (N), SÁBLÍK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.