Rezerva Nedašova zakončila sezónu brankostrojem proti Lipové


0

Do Nedašova přijela Lipová, která zde představila kombinovanou sestavu a trenéru Tomečkovi chybělo několik hráčů ze základního kádru. Domácí rezerva Nedašova předvádí v posledních kolech výborné výkony a věřila si i na Lipovou. Než se stačili hosté rozkoukat, prohráli ve 2. minutě již 1:0, domácí tým přidal do půle další branky a nakonec jich byl celý půltucet. Ve druhém dějství domácí brankostroj trošku ustal a diváci se kýžené desítky nakonec nedočkali. Nedašov si s chutí zastřílel, zato v Lipové mají znovu nad čím přemýšlet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Nedašov vstřelil do poločasu šest branek

Do Nedašova přijela hodně oslabená Lipová, která se v posledních kolech potýká se složením týmu. Naopak domácí rezerva Nedašova hraje v poslední době ve velmi dobré formě a nakonec to i potvrdila v duelu s Lipovou. Skóre utkání otevřel již ve 2. minutě Jaroslav Fojtík a domácí vedli brzo 1:0. Lipová poté dobře bránila a domácí tým dlouho nemohl vyzrát na obětavě hrající hostující hráče. Druhou trefu zaznamenal ve 24. minutě zkušený Marek Kolínek a domácí vedli již o dvě branky. Tentýž hráč o dvě minuty později přidal svoji třetí branku a to už bylo 3:0 pro nedašovský tým. Domácí hráči pokračovali v náporu a v dobývání hostující branky. Další trefu zaznamenal ve 35. minutě Novák a bylo to už 4:0. Ve 39. minutě dal pátou branku Jaroslav Fojtík a hosté se na větší odpor už nezmohli. Šestý zásah v prvním dějství přidal těsně před odchodem do kabin Jarolím Kolínek a Nešovjané vedli už 6:0, což po půli zavánělo pro hosty velkým debaklem.

Ve druhé půli domácí brankostroj trošku ustal

Lipovjané po odpočinku v kabině chtěli otupit domácí hroty a začali zodpovědněji bránit. Něco pochytal i hostující brankář a některé dobré příležitosti domácí hráči trestuhodně zahodili. Sedmou branku viděli diváci v 51. minutě, kdy se prosadil opět Jarolím Kolínek. Nedašovská rezerva vedla již 7:0 a se soupeřem si hrála jako kočka s myší. Lipová po sedmé obdržené brance zatáhla svou obranu na vlastní polovinu a často se štěstím odolávala útokům soupeře. Na osmou trefu čekali tak diváci až do 74. minuty, kdy se znovu prosadil agilní Marek Kolínek. Devátá branka Nedašova přišla deset minut před koncem od Jarolíma Kolínka a věrní nedašovští fandové, začali vyvolávat desítku. Tu se nakonec domácím i přes některé další šance vsítit nepovedlo, ale i tak odjíždí Lipová s debaklem 0:9 a ve dvou posledních zápasech Lipovjané inkasovali devatenáct branek. Domácí tým se při zaváhání Nedašova vyšvihl až na třetí příčku tabulky, což je pro nováčka soutěže určitě dobré vysvědčení. Lipová v Nedašově na víc neměla a málem znovu schytala potupnou desítku.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Výsledek hovoří za vše, hosté přijeli v kombinované sestavě a tentokrát na nás neměli, s chutí jsme si zastříleli a nakonec jsme skončili v tabulce na třetím místě, což je na nováčka více než slušný výsledek...

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Na zápas jsme přijeli velmi oslabení a soupeř po celou dobu jasně dominoval a určoval hru,my jsme neměli ani šanci ohrozit branku soupeře, zvláště když v naší sestavě se objevilo několik hráčů, kteří hráli poprvé od začátku a to celých 90 minut,přes léto budeme řešit, kvůli nedostatku hráčů zda se do nového ročníku soutěže vůbec přihlásíme.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: PTÁČEK František - NOVÁK Ladislav (N), LIŠKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.