Loučka načepovala v derby Lipové desítku a může slavit postup do III. třídy


0

Do Lipové zavítal v nedělním odpoledni vedoucí tým tabulky z Loučky. Hosté při bodovém zisku mohli potvrdit svůj postup do vyšší soutěže, což se jim nakonec i podařilo. Svého protivníka Loučka nijak neštřila a v domácím prostředí načepovala Lipové desítku. O své vysoké výhře rozhodli hosté již do poločasu, který vyhráli o čtyři branky. Lipová korigovala domácí debakl až v posledních minutách. Loučka tak může slavit postup do III. třídy, kterou si vybojovala zcela zaslouženě a před svými pronásledovateli si již vytvořila devítibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Loučka vedla po půli již 4:0

Na velmi slušné hrací ploše se od začátku hostující Loučka dostala do tlaku, ale domácí brankář Doruška v prvních 15.minutách chytil pět vyložených šancí a držel domácí nad vodou. V 21.minutě byl již ovšem krátký na střelu Chytila, který se dostal za obranu a poslal Loučku do vedení - 0:1. Lipová se osmělila a zahrávala několik rohových kopů, ale bez větší šance. Ve 26.minutě už hosté vedli o dvě branky, jelikož se za obranu hostů dostal Mikulka a střelou o tyč dal Loučce klid do dalšího zbytku utkání - 0:2. O dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůře, jelikož po křídle utekl hostující Andrýsek, který míč nastřeli před branku tak šikovně, že si jej domácí hráč protečoval do brány - 0:3. V 35.minutě se dostal ke střele domácí Klein a z 20.metrů trefil tyč brány Janků. V 38.minutě výborně zabojoval Chytil a vybojoval míč pro Kozubíka, který se zbavil domácího obránce a postupoval sám na brankáře společně s Brázdou, kterému přihrál před prázdnou bránu a hosté vedli již o čtyři branky - 0:4. Loučka tak odcházela do šaten s náskokem, o kterém se jí ani v nejlepším snu nezdálo.

 

Ve druhém poločasu proměnili hosté utkání v exhibici

Obrázek hry se v druhém poločase příliš nezměnil, Loučka lépe kombinovala a domácí držel skvělými zákroky brankář Doruška. V 62. minutě dal svojí druhou branku v utkání Chytil, který z blízka prostřelil brankáře domácích po centru Andrýska - 0:5. Ihned po rozehrávce v 63.minutě udělali domácí chybu v obraně a Mikulka přidal také svůj druhý gól v utkání - 0:6. V 66.minutě utekl po křídle Andrýsek a střelou podél brankáře střelil sedmý gól zápasu 0:7. V 69.minutě přišla krásná akce hostujícího Hlavičky, který obešel tři hráče a křižnou střelou do šibenice prostřeli Dorušku - 0:8. V 74.minutě hostující Kozubík využil nedůraz domácích obránců při odkopnutí míče a prostřeli bezmocného Dorušku již podeváté - 0:9. Domácí se dočkali v 83.minutě kdy se po závaru po rohovém kopu z blízka prosadil Vašička 1:9. V 85.minutě se Loučka dočkala desáté branky v sítí domácí, když se pěknou individuální akcí prosadil střídající Křápek a na dvakrát překonal domácího brankáře - 1:10. V 90.minutě se skóre měnilo naposled a branka to byla krásná, když se domácí Klein opřel do míče z 25.metrů a vymetl šibenici brány Janků - 2:10. Je nutno napsat, že hosté byli v utkání jednoznačně lepší, ale domácí se snažili a několikrát zaměstnali brankáře Loučky Janků střelami z dálky, se kterými se většinou poradil a připsal si úspěšné zákroky. Loučka si připsala jednoznačné vítězství, které znamená postup do 3.třídy a v posledním zápase na domácím hřišti s Mirošovem může hrát v klidu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Celou sezónu bojujeme s tím, abychom postavili aspoň jedenáct zdravých hráčů, na zápas s Loučkou jsme nastoupili s pěti hráči, kteří nejsou ještě zdravotně v pořádku a na naší hře to bylo citelně znát, vážím si těch hráčů, kteří i přes svá zranění do utkání nastoupili. Loučce gratuluji k postupu a přeji hodně štěstí, u nás ukázala, že se ve vyšší soutěži určitě neztratí.

SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: Zápas jsme po všech stránkách zvládli a zaslouženě vyhráli. Musím vyzdvihnout domácího brankáře Dorušku, který někdy předváděl fantastické zákroky a přiváděl hlavně v první dvacetiminutovce naše hráče doslova k šílenství. Dále bych pochválil celé naše mužstvo, které přistoupilo k utkání ve 100% koncentraci a na hřišti to také podle toho od začátku utkání vypadalo. Postup do třetí třídy je pro náš klub velkou odměnou za celý rok práce nejen hráčů, ale i funkcionářů, kteří nám vytváří výborné prostředí na fotbal v Loučce.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: RUMAN Josef - BLAŽEK Zdeněk (N), DORNIČÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.