Mirošov prožívá velkou krizi a tentokrát doma nestačil na Petrůvku


Branky


0

Krize v Mirošově nabírá na obrátkách a donedávna aspirant postupu, prohrává jedno utkání za druhým. Vše nejspíše odstartovala vysoká porážka 1:8 v Nedašově a mužstvo se s ní do teď asi nevyrovnalo. Petrůvka se v Mirošově vypjala k dobrému výkonu a o své výhře rozhodla ve druhém poločasu. Nejdříve se trefil Kořínek a po něm zanedlouho Remo, brankář Halaxa už udržel čisté konto až do konce utkání. Mirošov se střelecky trápí a v tabulce se na něj bodově dotáhly rezerva Nedašova a také Bohuslavice nad Vláří. Petrůvka si připsala skalp silného protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka v Mirošově nepadla

V Mirošově se představila Petrůvka, která měla za sebou sérii utkání se silnými protivníky, ale několikrát ji k bodovému zisku chybělo kousek sportovního štěstí. Domácí Mirošov se v posledních zápasech trápí především střelecky, což se v plné nahotě ukázalo v minulém utkání v Horní Lhotě, které Morošovjané prohráli 0:1. Začátek zápasu byl s obou stran opatrný, oba týmy se vzájemně oťukávaly a čekaly na chybu svého protivníka. Domácí tým několikrát prověřil brankáře Halaxu, poté se ke slovu dostali i hostující hráči. Obrany v prvním poločasu převýšili útočníky a navíc oba brankáři byli hodně pozorní. Mirošov tak znovu prodloužil své čekání na gól a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu a koření fotbalu v prvním dějství prostě chybělo.

Hosté ve druhé půli dvakrát udeřili

Také druhý poločas přinesl v úvodu podobný obrázek, domácím hráčům nešla upřít snaha, ale momentálně nemají mirošovští ve svém středu hráče, který by dokázal vsítit branku. Klíčový moment zápasu přišel v 51. minutě, kdy se prosadil zkušený Kořínek a poslal Petrůvku do jednobrankového vedení. Hosté se po vedoucí brance uklidnili a začali domácí tým přehrávat zejména v záložní řadě. Aktivita Petrůvky byla odměněna po hodině hry, kdy se prosadil Remo a poslal hosty již do dvoubrankového vedení. Mirošov nemohl najít protizbraň na dobrou hru Petrovjanů a ti po zásluze dokráčeli k zisku tří bodů. Domácí tým znovu vyhhořel střelecky a nedal branku. Petrůvka potvrdila v Mirošově svoji kvalitu. V posledním kole se Mirošov představí na půdě již postupující Loučky a k udržení druhé příčky bude muset bodovat. Na Petrůvku zavítá o víkendu Mirošov a domácí si v duelu se Smolinou budou chtít zakončit sezónu výhrou.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Dnes opět rozhodla střelecká efektivita soupeře. Soupeř byl po vstřelení branky lepší a zaslouženě vyhrál. Trápíme se střelecky, už asi nikdy nedáme žádný gól, tak začneme hrát na bezbrankové remízy. Závěr sezony nás nezastihl v optimální formě, což se stává i lepším týmům, snad se potkáme i na podzim a budeme jim moci porážku vrátit.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: V dnešním zápase byl náš výkon konečně ohodnocen i body. V této sérii zápasů s předními celky v tabulky, jsme podávali kvalitní výkony, které si zasloužili body, ale chyběl nám vždycky kousíček k úspěchu. Mohli jsme skočit v tabulce výš. Přestože zápas se Smolinou už asi do tabulky nepromluví, chceme pozvat na naše hřiště všechny příznivce fotbalu a jejich rodiny včetně dětí. Na ukončenou máme pro drobotinu připravené sportoviště a atrakce a pro dospělé, něco k zakousnutí a taky na zapití. Hlavně ať vyjde počasí. Těšíme se na všechny, včetně Smoliňanů.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTĚPANÍK Petr - LYSÁK Pavel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.