Petrůvka v domácím prostředí podlehla na penalty Horní Lhotě


Branky


0

Poslední zápas víkendu se hrál v nedělním odpoledni na Petrůvce, kam zavítala Horní Lhota. Domácí tým nastoupil do utkání citelně oslaben o zkušeného Petra Kovaříka, který se zranil v minulém zápase v Bohuslavicích nad Vláří. Horní Lhota se na jaře potýká s nevyrovnanými výkony, ale na Petrůvce šla do vedení už po sedmi minutách. Domácí tým do půle stačil srovnat a ve druhé půli šel do vedení. Hostující Plášek však tři minuty před koncem poslal utkání do penaltového rozstřelu, v něm byli šťastnější hráči z Horní Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padlo po jedné brance na každé straně

Na Petrůvce se předpokládal vyrovnaný duel a čekalo se, zda v utkání padně hodně branek, jako tomu bylo při posledním zápase s rezervou Nedašova. Začátek utkání přinesl vzájemné oťukávání, nikdo se nechtěl dopustit chyby v defenzívní činnosti. Do utkání ale nakonec vstoupili lépe hosté z Horní Lhoty a po krásné individuální akci Petra Smištíka šli do vedení. Domácí potom přidali a ještě do poločasu vyrovnali, když se prosadili po dlouhém autu a následné hlavičce Peška. Petrůvka byla v první půli stále aktivnější a hostující obrana kolikrát se štěstím odvracela útočné akce domácích a několikrát je podržel brankář Plšek. Domácí znovu sázeli na standartní situace, ale excelentní hlavičkář Petr Kovařík přeci jen týmu pro zranění v těchto situacích chyběl, navíc hostující brankář byl na tyto momenty připraven. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1, hostům z Horní Lhoty patřil začátek utkání, domácí poté po zásluze vyrovnali.

Vyrovnání zajistil Horní Lhotě tři minuty před koncem Plášek

Ve druhé půli se očekával tlak domácího týmu, který to na svém hřišti menších rozměrů umí a často zde neprohrává. Domácí Petrůvka využívala i nadále svoji typickou zbraň a po dlouhých nakopávaných míčích se dostala do několika vyložených šancí, které však vždy pokryl vynikajícími zákroky brankář Horní Lhoty Plšek. Štěstí se naopak  usmálo  těsně před koncem na hosty a po vydařeném brejku srovnali Pláškem. Následně  dokonce sahali hornolhotští fotbalisté po třech bodech, kdy si střílený centr srazil domácí brankář Halaxa na tyčku a od ní se vykutálel ven z branky. Utkání tak skončilo v základní hrací době remízou 2:2, domácí tým měl hodně šancí, ale brankář Plšek podal výborný výkon a svůj tým podržel. Šlo se tedy do penaltového rozstřelu, který určil pro jedno mužstvo bod navíc. V něm byli šťastnější hráči z Horní Lhoty, kteřá vyhráli v poměru 4:3. Petrůvka se v příštím kole představí na půdě lídra tabulky z Loučky, Horní Lhota hostí pro změnu druhý celek tabulky z Mirošova.

 

Na penalty vyhrála Horní Lhota

V něm byli šťastnější hráči z Horní Lhoty, kteřá vyhráli v poměru 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Kromě úvodu duelu, který jsme nezachytili to byl zápas, kde se snažíte, bojujete, máte převahu i šance, přesto branku nedáte, i kdyby jste se rozkrájeli. Pak vám soupeř z kontru uštědří lekci z produktivity, tehdy chybí aspoň kousek štěstíčka. To přálo soupeři. Je ale třeba říct, že Horní Lhota díky obraně v čele s brankářem, si od nás zaslouží uznání.Ještě na závěr zdravíme Marka Juřicu a dík, že se za námi přišel podívat, kluci si to užili a tak snad se i jemu mezi námi líbilo.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Do utkání jsme vstoupili lépe a po krásné individuální akci Petra Smištíka jsme šli do vedení. Domácí potom přidali a ještě do poločasu vyrovnali, když se prosadili po dlouhém autu a následné hlavičce. Hned zkraje druhého poločasu se opět měnilo skóre a domácí šli po pěkné střele z dálky do vedení. My jsme se dlouho nemohli dostat do zakončení, naopak domácí využívali svou typickou zbraň a po dlouhých nakopávaných míčích se dostali do několika vyložených šancí, které však vždy pokryl vynikajícími zákroky náš brankář Plšek. Štestí se na nás usmálo až těsně před koncem a po vydařeném brejku jsme srovnali. Následně jsme dokonce sahali po třech bodech, kdy si střílený centr srazil domácí brankář na tyčku. Tohle by bylo pro domácí ale opravdu kruté. Rozhodovalo se až v penaltách, kde se činili především brankáři a o našem vítězství jsme rozhodli až v šesté sérii. Za dva body můžeme především děkovat našemu brankáři Radimu Plškovi. Velkou kaňkou na zápase je fakt, že hned tři naši hráči nedohráli pro zranění. Minimálně pro jednoho z nich se jedná o předčasný konec sezony. Všem přeji brzké uzdravení...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÁCH Lukáš - KRAJÍČEK Tomáš (N), STRATIL Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.