Favorizovaný Mirošov udolal Lipovou až deset minut před koncem


Branky


43. M. Carbol (vl.) , 80. R. Pacík , 90. P. Obadal - 30. V. Juřík
0

V Mirošově se v neděli představila Lipová, která v minulém kole předvedla statečný výkon proti Petrůvce. Domácí si v divokém utkání přivezli výhru z Jestřabí a body z venku, chtěli potvrdit i v duelu s Lipovjany. Ti ale v úvodu zaskočili favorita a vedli dokonce brankou Juříka. Domácí srovnali těsně před odchodem do kabin vlastní brankou hostí. O výhře Mirošova rozhodl deset minut před koncem Pacík a výhru pečetil v poslední minutě kanonýr Pavel Obadal. Domácí se na tři body hodně nadřeli a Lipová potvrdila stoupající formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipovou poslal do vedení Juřík, domácí do půle srovnali krok

V souboji Davida s Goliášem se opět ukázalo, že hostující Lipová umí na domácí Mirošov zahrát a nejinak tomu bylo i v nedělním odpoledni. Hosté přijeli na Klobucko s obrannou taktikou a velmi dobře dodržovali pokyny svého kouče. Tato taktika platila na domácí tým, který neustále dobýval hostující branku, ve které ale chytal vynikající Doruška. Po půlhodině hry šli Lipovjané dokonce do vedení, když se trefil Juřík. Domácí ještě více přitlačila hostující tým, ale na jejich kopačky se již pomaličku vkrádala nervozita. Vysvobozením pro ně byla vlastní branka Lipové těsně před odchodem do kabin, domácí tým zaslouženě vyrovnal, ale přeci jen někteří jeho hráči nebyli ve své kůži.

O výhře Mirošova rozhodl deset minut před koncem Pacík

Druhý poločas přinesl úplně stejný obrázek, jako byl v tom prvním. Hosté se zakopali před vlastní šestnáctkou a domácí tým marně dobýval lipovskou branku. V té stál navíc stále vynikající Doruška, který kolikrát přiváděl domácí střelce k šílenství. Mirošov několikrát dokázal vytvořit hokejový zámek, obrana hostí stále odolávala. Přetížaná obrana však padla po druhé deset minut před koncem, kdy domácí spasil netradiční střelec hlavou Radek Pacík. Skóre utkání v samotném závěru již jen kosmeticky upravil kanonýr Pavel Obadal. Domácí tým se tak protrápil k tříbodovému zisku, ale taková utkání se občas hrají. Lipová toho dopředu moc nepředvedla a zaměřila se na úpornou obranu, která vydržela celých osmdesát minut.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: znovu se potvrdilo, že naše utkání s Lipovou jsou vždy pro nás složité. Znovu soupeř skóroval prakticky z jediné střely na bránu za celé utkání. Tomuto předcházelo několik vyložených šancí domácích, ale ti ve vyložených šancích zklamali. Několikrát hosty podržel výborný brankář, kdy zlikvidoval i pokutový kop. Domácí byli naprosto bezzubí, kdy vyrovnávací gól si soupeř musel vstřelit sám. Druhá půle byla marným obléháním hostující branky, které naštěstí pro domácí spasil netradiční střelec hlavou Radek Pacík. Skóre již kosmeticky upravil Pavel Obadal.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: I když jsme obdrželi 3 branky tak jsme v defenzivní činnosti hráli velmi dobře celé mužstvo, jen škoda vlastního gólu na konci prvního poločasu Pokud budeme chtít uspět v dalším kole, které hrajeme doma, musíme se zlepšit hlavně ve hře dopředu.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - LYSÁK Pavel (N), OBADAL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.