Jestřabí vydolovalo tříbodovou výhru ve Smolině


Branky


0

Do Smoliny zavítalo Jestřabí, které v minulém kole potrápilo favorizovaný Mirošov. Domácí tým podává na svém hřišti dobré výkony a tak se očekával vyrovnaný souboj. To se také vyplnilo do puntíku, hosté vyhráli po brankách dvou veteránů - Palo Gabriše a Víti Svárovského. Vše podstatné se událo v prvním dějství, kdy padly tři branky a Jestřabí ve druhém poločasu svoji cennou výhru ubránilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřabí poslal do vedení nestárnoucí Palo Gabriš

Ve Smolině se představilo v neděli Jestřabí, které si po výborném výkonu s Mirošovem věřilo i na domácí tým. A přesně podle tohoto scenáře probíhalo dění na hřišti, hosté v prvním dějství opanovali hru a dařila se jim i kombinace. Především nestárnoucí dvojice záložníků Gabriš - Kolínek jasně přehrávala své mnohem mladší protihráče. Jestřabí bylo nebezpečné i ve hře ve vzduchu a domácí obrana často odvracela míče až na poslední chvíli. Po půlhodině hry branka nepadla, domácí tým se stále nemohl dostat do tempa a na jeho hře bylo spousta nepřesnosrtí. První branku vstřelil ve 37. minutě Gabriš, o dvě minuty později srovnal domácí Sucháček. Definitivní podobu poločasovému výsledku dal bývalý lipovský odchovanec Vít Svárovský.

Ve druhém dějství už diváci branku neviděli

Domácímu týmu příliš nevyšel první poločas a v kabině bylo trochu dusno. Hráči si vyříkali své chyby a ne jejich výkonu ve druhém poločasu to bylo hned znát. Smolina náležitě ožila stále více se tlačila před Hořákovu svatyni. Hosté kolikrát odvraceli míče směřované na jejich branku se štěstím a co prošlo, pochytal brankář. Hosté již spoléhali pouze na brejky a nejspíše jim ve druhé půli i docházely síly. V závěru už hrála Smolina vabank, před branku hostí se tlačila skoro se všemi hráči, ale vyrovnání se diváci ve Smolině nedočkali. Domácí zůstali bez bodu, hosté v závěru udrželi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Nevím proč, ale první poločas jsme odehráli velmi špatně. Míče nám odskakovaly, pořádně jsme si nenáhrali, chyběla nám rychlost, bojovnost.Hosté si v klidu hráli to svoje a po standartce dohráli akci gólem Gabriše. Vždycky si na něj dáváme takový pozor, že nám v každém zápase dá branku?! Sice se nám podařilo vyrovnat a měli jsme ještě obrovskou šanci po rohu, ale hosté nám po našich chybách opět dali gol. Ve druhé půlce se hosté asi trochu stáhli a nám se dařilo získávat míče a dostat se do nějakého tlaku. Doufali jsme se, že hostům postupem času dojdou síly a ještě aspoň vyrovnáme. Měli jsme nějaké střely, ale ty létaly vetšinou mimo. Prostřídali jsme a hosty jsme začali přehrávat, ale z různých standartek a nákopů jsme nakonec gól nedali. Musíme se z toho vzít ponaučení, že ani ve čtvrté třídě nestačí hrát jen poločas a naštvaní můžem být jen sami na sebe. Nezbývá, než hostům pogratulovat k výhře.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: Domácí hráč přesně popsal dění na hřišti, nám patřila první půle a ve druhém dějství jsme se strachovali o vítězství. Výborné utkání zahráli veteráni Gabriš se Svárovským a podržel nás i brankář.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - DRGA Michal (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.