3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejanský Petr Bouška dalším hattrickem sestřelil Hrubý Jeseník


Branky


49. P. Bouška (p.) , 60. P. Bouška , 62. P. Bouška - 34. D. Pulda , 57. J. Riesz
0

Hrubý Jeseník přijel do Všejan, které svou předpověď z Expert tipu vyplnily a uchovaly všechny tři body doma. Bylo to ovšem s potížemi, dvakrát museli domácí fotbalisté otáčet skóre, o což se postaral Petr Bouška svým dalším hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chybě brankáře se ujali hosté vedení

V prvním poločase určovaly tempo hry Všejany. Jejich hráči byli aktivnější, běhavější a s míčem si rozuměli lépe. Přes vytvořené šance se však nedokázali prosazovat. Zakončení na sebe často brával obávaný kanonýr Petr Bouška, jehož pokusy úspěšně odvracel brankář Lukáš Pulda. Hosté tolik šancí neměli, ale svého soka předřili v efektivitě, když ve 34. minutě otevřel skóre jejich záložník s číslem 7, Daniel Pulda. Ujal se jeho pokus po chybě domácího brankáře Martina Dlouhého.
Ani přes inkasovanou branku se domácí nevzdávali, navíc je hnalo kupředu téměř osmdesát nadšených a ukázkově fandících diváků. Co se týče fanouškovské podpory, Všejany jednoznačně platí za špičku v soutěži. I díky této motivaci se hráči Všejan nadálé drali do zakončení, leč neúspěšně.
Do kabin se tak šlo za stavu 0:1, kdy vedli méně aktivní hosté, jež proměnili svou zcela ojedinělou příležitost.

Přestřelka se odehrála ve druhé půli

Ve druhé půli byli domácí nadále fotbalovější a s potížemi otáčeli zápas. Nejprve přišla v úvodu druhého dějství penalta proměněná Petrem Bouškou. Další pokusy domácích již opět selhávaly, gól ze hry se jim vstřelit nedařilo. Zaúřadoval tak hostující záložník Jiří Riesz, který hezkou střelou potvrdil známé fotbalové pořekadlo, až pravidlo nedáš - dostaneš.
Klíčovou částí zápasu se stala následující pětiminutovka, kdy se dvakrát prosadil Petr Bouška. Nejprve se mu to povedlo po rychlé kombinaci středem hřiště, kdy uklízel míč za záda Lukáše Puldy. Svůj hattrick Bouška dokončil povedenou střelou z téměř nulového úhlu, když ji umístil přesně k zadní tyči. Petr Bouška se tak stal hlavní hvězdou zápasu, jelikož zajistil domácím, kteří si vedení 3:2 již pohlídali, vítězství. To bylo i přes dvě nutná otáčení skóre zasloužené.
V dobrém světle se ukázal také domácí obránce Martin Kubín a střední záložník Jiří Vašák. Obdivuhodní domácí fanoušci mohli odcházet spokojeni.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? JAK SE VÁM LÍBIL? CO ŘÍKÁTE NA DOMÁCÍ DIVÁKY A BOUŠKŮV HATTRICK? VŠE ZHODNOŤTE!



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Takto zní ohlas domácího trenéra: "I když jsme dvakrát prohrávali, vítězství je zasloužené. Měli jsme více šancí, hráli jsme docela pěkný fotbal před skvělou diváckou kulisou a můžeme být spokojení. Naše mužstvo musím pochválit za nasazení a bojovnost, nejvíce vyzdvihnu samozřejmě Petra Boušku. Myslím, že jde o jeho třetí hattrick v sezóně a ujal se jím vedení v tabulce střelců."




Sestavy


Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - M. Kubín [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Vašák [-] , D. Říha [-] (72. R. Šáfr [-] ) , P. Novák [-] , A. Michl [-] (76. M. Mádle [-] ) , J. Náhlovský [-] (64. R. Kučera [-] ) , M. Sutter [-] (85. D. Šaržík [-] ) , L. Michl [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - T. Hurych [-] , M. Lejnar [-] , V. Pivec [-] , R. Stránský [-] - D. Pulda [-] (65. L. Krejčík [-] ) , J. Riesz [-] , P. Čepička [-] , P. Kozák [-] , R. Hurych [-] - M. Ott [-]

ŽK: 31. P. Novák , 42. D. Říha - 37. M. Lejnar , 46. R. Hurych .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kopic Miloslav - ŠÁFR František (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.