4:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Huti: Dobříš B útočila, bohutínský Buch ji trestal


Branky


30. Š. Kuchař (p.) , 63. P. Kozohorský , 76. J. Karas , 81. J. Suchan - 34. Z. Buch , 35. D. Straka , 75. Z. Buch , 77. Z. Buch
0

Ve Staré Huti, kde pro poslední utkání sezony našla azyl dobříšská rezerva, se bojovalo o medailové pozice v konečné tabulce okresního přeboru. Domácí fotbalisté mohli skončit druzí, ale v případě porážky s Bohutínem i mimo první tři příčky, kam by se probojoval jejich sobotní protivník. Po divokém průběhu, kdy Dobříšští nebyli schopni uhlídat hostujícího útočníka Bucha a neustále dotahovali, nakonec brali jen bod, který jim přisoudil bronzové umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu hosté záhy pomstili dvěma trefami

Zápas nabídl oboustranně útočný fotbal s řadou šancí a osmi góly. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří si vytvořili dvě příležitosti. Domácí poprvé zahrozili po čtvrt hodině hry, a to když bohutínský brankář neudržel centrovaný balón, který mu vypadl přímo k nohám Kozohorského, který byl nastalou situací tak překvapen, že sám před prázdnu brankou namířil svou střelu pouze do tyče. Od této chvíle převzali Dobříšští aktivitu a několikrát se tlačili do zakončení po křídelních akcích, avšak bez gólového efektu. Ve 30. minutě nařídil hlavní rozhodčí penaltu po faulu na Š. Kuchaře, který se sám ujal exekuce a otevřel skóre. Hosté dokázali rychle reagovat. Ve 34. minutě po akci středem hřiště vyslal Bittner kolmicí za domácí stopery Bucha, který střelou šajtlí na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Hned za minutu podnikli hosté po zisku míče rychlý brejk, který po spolupráci Bucha a Straky zakončil druhý jmenovaný střelou do prázdné brány.

Domácí kvůli liknavé obraně jen dotahovali

Z kraje druhého poločasu mohl Bohutín zvýšit své vedení, ale po průniku Straky nedokázal Bartoš prostřelit domácího brankáře Součka. Následně se taktovky zápasu opět ujali domácí a jejich několik slibně se rozvíjejících akcí jen z vypětím všech sil zastavovali obránci soupeře v čele s brankářem Dymákem. V 63. minutě po rychlé akci z pravého křídla napřáhl na hranici velkého vápna Kozohorský a krásnou střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci. Z další šance domácích trefil v 68. minutě po rohovém kopu nikým nekrytý Š. Kuchař jen tyč hostující branky. V 75. minutě hosté dobře zakombinovali z levé strany a po prostrčení Straky se objevil sám před brankářem Čížek, který místo střeli zvolil přihrávku na volného Bucha, pro kterého už nebyl problém zakončit do odkryté branky. Hostům ale radost z vedení nevydržela dlouho, jelikož domácí hned za minutu využili kolmice za obranu Bohutína a Karas z úhlu prostřelil brankáře a opět vyrovnal. Bláznivou tříminutovku zakončili hosté, když se hned po rozehrávce vydali směrem do útoku Straka s Buchem. Straka dokázal přejít přes dva soupeře, počkal na náběh svého spoluhráče a následně jej oslovil obloučkem za obránce, Buch si míč převzal, obešel vyběhnuvšího brankáře a vrátil hostům vrdení - 3:4. Domácí vrhli všechny síly do útoku a vynutili si tlak. V 81. minutě po rohovém kopu a následném závaru se míč odrazil k Suchanovi, který vyrovnal na 4:4. V závěrečných minutách se už ani jeden z týmu nedokázal gólově prosadit, i když Buch ještě vystrašil Součka z trestného kopu, a tak zápas skončil zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí týmu):: Hrál se bezstarostný fotbal. Hlavně naše obrana. První půle byla vyrovnaná, ale dva rychlé protiútoky poslaly do vedení hosty. Druhou půli jsme začali Bohutín přehrávat, ale vždy se nám podařilo pouze vyrovnat, když hosté trestali naše špatné bránění.

Litavan Bohutín
Jan Bittner (obránce):: Oboustranně útočný zápas s odlišnými poločasy, zatímco v prvním jsme byli nebezpečnější my, tak po přestávce iniciativu převzali domácí. Šancí bylo na obou stranách k vidění dost a přítomní diváci se nemohli nudit. Konečná remíza je zasloužená.



Sestavy


MFK Dobříš B
T. Souček [-] - M. Rajnoch [-] , V. Karásek [-] , P. Kozohorský [-] , J. Zbíral [-] - M. Liška [-] , J. Pilecký [-] , V. Kuchař [-] , Š. Kuchař [-] - J. Karas [-] , J. Suchan [-] -

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - V. Průša [-] , M. Novák [-] , J. Bittner [-] , T. Rákosník [-] - D. Straka [-] , M. Berka [-] , J. Lauterbach [-] , L. Kuneš [-] - R. Bartoš [-] , Z. Buch [-] -

ŽK: 41. J. Karas , 76. Š. Kuchař - 7. R. Bartoš , 60. D. Straka .
Hráči zápasu: V. Kuchař , Š. Kuchař - Z. Buch , D. Straka .
Místo: Stará Huť. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - DVOŘÁK Jaroslav, NOVÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.