Počepice se rozloučily s okresním přeborem remízou v Rosovicích


Branky


0

V Rosovicích se hrál na závěr sezóny bezstarostný fotbal. Domácí mužstvo už mělo jistou záchranu v okresním přeboru, zatímco jejich soupeř už byl dávno odsouzen po roce k sestupu do III. třídy. Beznadějně poslední Počepice však poslední střetnutí nevypustili. Přestože prohrávaly, dokázaly stav obrátit a nakonec byly za sympatický výkon odměněny bodem, když domácím zachránil alespoň remízu dvanáctinut před koncem Procházka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se trefil jen rosovický kapitán

Co zápasu chybělo, byl hlavně náboj. Přesto se hrál v Rosovicích oboustranně útočný fotbal. V kombinaci byli překvapivě lepší hosté z Počepic, ovšem i tento duel ukázal, proč v okresním přeboru skončili poslední. Nejenže neproměnili několik nadějných možností, ale současně dokazovali, že jejich obrana je často děravá jako ementál. Toho ve 35. minutě využil rosovický kapitán Pinsker, který oprášil své střelecké vlohy a překonal strážce počepické svatyně.

Hosté otočili, ovšem vedení neudrželi

Co se hostům nepodařilo v prvním poločase, kdy bratři Skaličtí a Slanina nedokázali dopravit balón za záda rosovického brankáře Soukupa, zvládli ve druhém dvakrát v rozmezí pěti minut. V 57. minutě se podvanácté v sezoně prosadil nejlepší počepický střelec a zřejmě i hráč Marek Skalický. Za pět minut kapituloval Soukup znovu, když se trefil Slanina. Hosté mohli hubený náskok pojistit, jenže v 78. minutě neuhlídali před svou brankou Procházku, a ten Rosovicím zajistil remízovou rozlučku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Fanoušek Sokola Rosovice:: Bylo vidět, že kluci jsou myšlenkami na dokopné. Počepice navzdory svému postavení nehrály špatný fotbal, ale měli jsme je porazit, zvlášť když nám Pejla trefil vedení. Nakonec musíme být rádi za bod.

TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Po těch hrozných debaklech jsme se v závěru sezóny trochu zvedli a hráli slušný fotbal, ale vyhrát nám ani tentokrát nebylo souzeno. Co kluci zahodí, se jen tak nevidí, a pak lacino inkasujeme.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Gregorek [-] , M. Kopecký [-] , M. Formánek [-] , J. Pinsker [-] - M. Tran [-] (21. M. Hric [-] ) , V. Procházka [10.0] , V. Peták [-] , A. Švejnoha [-] (88. M. Dostál [-] ) - J. Tuháček [-] , M. Štofíra [-] -

TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - T. Bambas [-] , J. Dofek [-] , J. Mrázek [-] , J. Chyle [-] - V. Skalický [-] , M. Pejša [-] , Z. Slanina [-] , J. Hájek [-] - M. Skalický [-] , R. Chyle [-] -

ŽK: 21. M. Tran , 75. M. Formánek , 83. M. Kopecký - 52. M. Skalický , 83. V. Skalický .
Hráči zápasu: J. Pinsker - Z. Slanina , M. Skalický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - DOLEŽAL Jakub (N), VRÁTNÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.