O. Šváb 18.
J. Neliba 44.
J. Neliba 90. (p.)
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě se zachránily, díky sporné penaltě zdolaly Krásnou Horu


Branky


18. O. Šváb , 44. J. Neliba , 90. J. Neliba (p.) - 86. R. Mikulášek , 88. M. Švec
0

Když kapitán krásnohorských fotbalistů Martin Švec pár minut před koncem vyrovnal, vypadalo to s udržením mužstva Kovohutí Příbram v okresním přeboru bledě. Jenže pak zaúřadoval podle hostů i několika nestranných diváků rozhodčí Slepička, který po údajně teatrálním pádu matadora Stanislava Juračky nařídil problematickou penaltu, ze které domácím trefil výhru kapitán Jan Neliba. Vzápětí mladý sudí vyhrocený duel ukončil. Zatímco hráči Kovohutí slavili záchranu, znechucený soupeř zvažuje protest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ustrašení hosté do pauzy dvakrát inkasovali

První polovina zápasu vyzněla jednoznačne pro domácí, kteří na soupeře vlétli a ten se nechal jejich hrou zastrašit. "Bylo to o zranění. Rozhodčí nepískl nic a to některé fauly domácích byly na vyloučení," stěžoval si hostující kapitán Martin Švec. Zároveň připustil, že jeho tým nehrál dobře, byl nepřesný v kombinaci a uchyloval se k nakopáváným míčům, z čehož měl jediný náznak šance. Ten však ukvapenou střelou mimo pohřbil Mikolášek. To domácí tlačili, hrozili především po rohových kopech, ale postrádali při zakončení přesnou mušku. V 18. minutě po závaru v šestnáctce soupeře si Šváb přehodil balón z pravé nohy na levou a umístil ho k tyči, kam se marně natahoval gólman Houska. Radost domácích fanoušků těsně před poločasem umocnil kapitán Jan Neliba, když po rohovém kopu zblízka doklepl odražený míč do soupeřovy branky - 2:0.

 

Hosté utkání nezabalili, rozhodl pokutový kop

Druhá půle už patřila hostům z Krásné Hory. Vypadalo to, jakoby domácím došly fyzické síly, ale dost možná podlehli dojmu, že mají utkání vyhrané a přestali hrát. "I když jsme měli navrch, nemohli jsme se dostat do žádných šancí, protože asistent rozhodčího všechno odmával jako ofsajd. Zkoušeli jsme to tedy individuálně, ale dostali jsme se jen k zakončení z větší vzdálenosti," kroutil Švec hlavou nad výkonem sudích. Přesto se jeho mužstvo v závěru dvakrát prosadilo. Kontaktní gól vstřelilo po hrubce gólmana Jaroše, jenž odkopem před dobíhajícím Sirotkem našel na středovém kruhu hostujícího Mikoláška, a ten z voleje poslal míč do opuštěné branky. Dvě minuty poté Valenta překopl zadáky Kovohutí, kam si zpoza obránců zaběhl Švec, balón zasekl a uklidil ho k přední tyči Jarošovy branky. Bylo vyrovnáno - 2:2. "Takhle to ale zůstat nemohlo. Domácí poslali dlouhý míč do vápna, kde si ho zpracoval Juračka, obtočil se kolem Turka, který mu raději uhnul a stál od něj asi metr, když sám bez cizího zavinění upadl a rozhodčí zapískal penaltu. Sotva ji Neliba proměnil, odpískal konec," popisoval Švec události z konce zápasu. "Od toho zákroku jsem byl cca tři metry. Hostující hráč na něm ruku měl a přistrčil ho. Je to věc názoru a rozhodčího. Mohl to pisknout, nebo nemusel. Vybral si, písknul to a já s tím nic neudělám," viděl David Hnízdil situaci předcházející pokutovému kopu.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: První půlka vyzněla jasně pro nás. V pohodě jsme vedli 2:0 a hosty k ničemu nepouštěli. Ve druhém poločase už Krásná Hora neměla co ztratit, a tak do toho šla. Hrála se třemi obránci vzadu, ale gól na 3:0 se nám vstřelit nepodařilo. Místo toho jsme dostali v závěru smolný gól na 2:1, a hned na to někdy kolem 90. minuty na 2:2. Potom jsme se ale dostali do útoku a byla na nás odpískáná penalta, ze které jsme rozhodli.

TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán):: Byl to výsměch. I kdybychom chtěli vyhrát, tak jsme nemohli, rozhodčí by to nedopustili. Spousta zákroků domácích volala po červené kartě a hlavně smrděla zraněním. Na takové úrovni nám rozhodčí fotbal tak znechutili, že někteří uvažují o tom, zda má smysl dál hrát.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - T. Dušek [-] , J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , P. Černohorský [-] - D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-] , O. Šváb [-] , J. Kříž [-] - O. Hála [-] , J. Jaroš [-] -

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Švec [-] , O. Sirotek [-] , J. Špírek [-] , L. Čihák [-] - M. Valenta [-] , T. Lhotecký [-] , M. Slezák [-] , M. Koudelka [-] - R. Mikulášek [-] , M. Turek [-] -

ŽK: 51. T. Dušek , 57. J. Jaroš - 57. L. Čihák .
Hráči zápasu: J. Neliba - M. Švec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.