0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečíni se těžko dávají góly, přesvědčilo se béčko Dobříše


Branky


0

Fotbalisté dobříšské rezervy se střelecky zadrhli. Po bezbrankové remíze v Trhových Dušníkách sice v týdnu zvládli odvetu finále okresního poháru v Dublovicích a radovali se z cenné trofeje, ovšem v soutěži se znovu neprosadili. Nebylo divu, neboť se v předposledním dějství okresního přeboru představili na hřišti Nečíně, která je známá svou obrannou taktikou opřenou o skvělé výkony brankáře Kubína. Toho navzdory tlaku ve druhé půli nepřekonali ani střelci Dobříše B, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nudil, byl bez šancí

Současné nečínské mužstvo má lepší bilanci na hřištích soupeřů než doma, kde musí tvořit, což mu na rozdíl od propracovaného bránění moc nejde, a tak první půlka mnoho fotbalového vzruchu divákům v hledišti nenabídla. Přinesla jedinou slabou střelu na branku, kterou vyslal domácí Kretschmer, pro strážce dobříšské svatyně Součka však byla snadným soustem. Hosté měli mírnou převahu v poli, byli lepší na balónu, jenže k pořádnému zakončení a ohrožení Kubínovy branky se nedostali.

 

Ve druhém poločase hosté z Dobříše zatlačili domací fotbalisty před vlastní velké vápno, ale nečínská obrana někdy i se štěstím odolávala. Zhruba po hodině hry nacentroval Suchan, který v minulosti oblékal dres nedělního soupeře, po zemi na malé vápno Junkovi, ale jeho bombu gólman Kubín nohama na brankové čáře vyrazil před sebe opět na malé vápno, kde dorážel dobříšský Kuchař. Jenže nečínský strážce branky ukázal své kvality, když  zázračne vleže opět chytil. V 72. minutě kopali Dobříššti z hranice pokutového území protivníka přímý kop a Kuchař trefil tyč. O pár minut později mohli udeřit Nečínšti, když šel sám na branku mladičký Žaloudek, ale z ojedinělou šanci pohřbil střelou vedle. Pár minut před koncem mohli rozhodnout hosté, ale Suchan z úhlu jen vyprášil rukavice gólmana Kubína.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Martin Kubín (brankář):: Hosté z Dobříše častěji drželi míč, ale v prvním poločase jsme jim téměř nic nedovolili. Ve druhém už se do nějakých šancí dostali, ale i my mohli dát gól. Remízu bereme.

MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: V zápase jsme stupňovali tlak tak, že druhý poločas se hrál na jednu bránu. Bohužel vypracované šance jsme nevyužili. V koncovce nám chyběl klid a Honza Karas.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - A. Vybíral [-] (65. O. Chýla [-] ) , V. Vacek [-] , J. Převor [-] , J. Vršecký [-] - A. Petřina [-] , J. Kozohorský [-] (77. M. Růžička [-] ) , J. Žaloudek [-] , D. Hnida [-] , T. Kretschmer [-] - P. Gregor [-]

MFK Dobříš B
T. Souček [-] - L. Mann [-] , V. Karásek [-] , J. Zbíral [-] - Š. Kuchař [-] , V. Kuchař [-] , J. Pilecký [-] , M. Řechka [-] , M. Liška [-] (81. S. Máša [-] ) - J. Suchan [-] -

ŽK: 40. Š. Kuchař , 58. J. Zbíral .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Schořovský Jan - DUBSKÝ Jindřich, ŘEHOŘ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.