1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosovice se zachránily, bonusem je výhra v Krásné Hoře


Branky


0

Ještě před pár koly byly Rosovice v okresním fotbalovém přeboru mužstvem na odpis, jenže nyní si mohou oddychnout. Záchranářská mise splněna, radují se jejich hráči po vítězství v Krásné Hoře, o kterém rozhodli během prvního poločasu. Na jejich dva údery reagovali domácí jen jednou a po pěti vítězných duelech nečekaně padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neuhlídali dva rohy protivníka

Domácí fotbalisté proti pohyblivému a dotěrnému soupeři nemohli najít správný rytmus z posledních zápasů, přesto si v úvodu počínali aktivněji. Dvakrát se ve slibné palebné pozici ocitl Koudelka, jenže neměl přesnou mušku. Poprvé mu balón ideálně nesedl a jeho pokus prosvištěl nad břevnem, podruhé přestřelil branku zhruba z 11 metrů. Rosovičtí pečlivě bránili, ale nevynechali jedinou příležitost, aby zaměstnali domácí obranu. Ta nehrála dobré utkání, když ve 23. minutě nechala po rohu nepokrytého Pinskera a hostující kapitán na přední tyči prodloužil hlavou míč přes gólmana - 0:1. Hra se pak odbývala převážně ve středu hřiště, neboť hráče Krásné Hory srážely nepřesné přihrávky. Ve 37. minutě jim Rosovičtí připravili další šok a znovu po rohovém kopu. Tentokrát nechali domácí zadáci bez povšimnutí náběh kanonýra Tuháčka, jenž z malého vápna hlavou nezaváhal. Krásná Hora se dočkala až v závěru půle, kdy si Kříž narazil míč s Holákem, z rohu hřiště poslal zpětný centr na hranici šestnáctky, kde si balón zpracoval Lhotecký a z otočky snížil.

Nejblíž k vyrovnání měl krásnohorský kapitán

Po obrátce domácí pokračovali v matném výkonu a nebyli schopni dostat obětavého soupeře pod tlak. Hosté se zaměřili na hájení hubeného náskoku, a tak se rodilo jen velmi málo šancí. Na obou stranách bylo jen několik závarů. Domácí se snažili vyrovnat, jenže Rosovice dobře bránily a hleděly si obzvláště krásnohorského střelce Turka, kterého zdvojovali. Přesto ho jednou neuhlídali, Turek našel centrem nabíhajícího kapitána Švece, jenž trefil jednoho z obránců, od nějž se míč odrazil těsně vedle branky na roh. Jednou ještě zahrozil i Koudelka, tomu však nebylo souzeno dát gól. 



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: Nehráli jsme vůbec dobře. Nedokázali jsme kontrolovat hru, protože Rosovičtí nám hráli důrazně do těla, byli dřív u většiny balónů a dobře bránili. To nemohu říct o nás. Po dvou chybách jsme po rozích dvakrát inkasovali, když jsme neubránili hlavičkující hráče a neměli dost nápadů, jak to otočit.

TJ Sokol Rosovice
Fanoušek Sokola Rosovice:: Tak jsme zachráněni, čemuž bych ještě v půlce jara nevěřil. Ale kluci se zvedli, začali odpovědněji bránit a hlavně konečně střílet góly.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - L. Čihák [-] , M. Švec [-] , O. Sirotek [-] , J. Kříž [-] - M. Valenta [-] , M. Koudelka [-] , M. Holák [-] (46. R. Mikulášek [-] ) , M. Slezák [-] - T. Lhotecký [-] , M. Turek [-] -

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Pinsker [-] , M. Formánek [-] , M. Kopecký [-] , J. Peták [-] (62. A. Švejnoha [-] ) - V. Peták [-] , V. Procházka [-] , J. Gregorek [-] , J. Kotrbatý [-] (39. M. Tran [-] ) - M. Štofíra [-] , J. Tuháček [-] -

ŽK: 36. M. Turek - 57. M. Formánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - ČANDA Martin (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.