Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pičínský Ježek sestřelil pěti góly v divoké přestřelce Luhy


Branky


12. P. Červenka , 25. L. Ježek , 44. L. Ježek , 77. L. Ježek , 87. L. Ježek , 90. L. Ježek - 20. V. Kout , 34. M. Hovorka , 53. D. Krůta
0

Utkání mezi fotbalisty Pičína a Luhami mají historicky obrovský náboj. Jsou velmi důrazně a tvrdé. Nejinak tomu bylo i tentokrát, i když v tomto kole již žádnému z tymů víceméně o nic nešlo. Tomu odpovídaly i výkony obran obou celků, které svým brankářům připravily hodně perné chvíle, a tak se zrodila divoká přestřelka, která měla hrdinů v pičínském útočníkovi Lukáši Ježkovi. Ten v duelu nastřílel neuvěřitelných pět gólů, čímž zajistil svému týmu vítězství. Na to už sedm zápasů čeká jejich sobotní soupeř z Luhů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do pauzy třikrát do vedení

Ale pěkně popořadě. Začátek utkání byl ve znamení oťukávani a tvrdé hry uprostřed hřiště. První branku vstřelil domácí útočník Červenka, když ve 12. minutě vystihl chybnou rozehrávku soupeře a zpoza velkého vápna trefil odkrytou branku. Ve 20. minutě po chybě Vokurky a následném faulu Kunce trefil šibenici z přímého kopu hostující Kout. Z vyrovnání se Luhy neradovaly dlouho. Po pěti minutách využil Ježek chyby v obraně hostů k navýšení na 2:1. Ve 34. minutě Bohuněk vyrazil centr pouze k nepokrytému Hovorkovi, a ten ho bez problémů uklidil do prázdné  brány. Minutu před koncem poločasu poslal Ježek svou druhou trefou domácí potřetí do vedení.

Na čtvrtý gól Pičína hosté už nereagovali

Při vstupu do druhého poločasu byli hosté aktivnější a zaslouženě srovnali skóre po nedorozumění Kuby s Blahovcem a akrobatickém zakončení Davida Krůty. Asi zlomový moment utkání nastal v 66. minutě, kdy pro zranění musel vystřídat hostující Kout. Od té doby Pičínští ovládli střed pole a mužstvu Luhů začala váznout mezihra. V 77. minutě po individuální akci Ježek opět vrátil domácím vedení, když  prostřelil brankáře Slepičku k přední tyči. Další dva góly vstřelil Ježek v posledních minutách při závěrečném náporu hostů a jejich pokusu o vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (obránce):: Kvalita utkání odpovídala tomu, že se utkala mužstva, které se na jaře trápí. Ačkoliv je výsledek nakonec jednoznačný, myslím, že zvítězilo spíš šťastnější než lepší mužstvo.

TJ Sparta Luhy
Fanoušek Sparty Luhy:: Ještěže se blíží konec sezóny, nejde nám to a opustilo nás štěstí. Byli jsme Pičínu minimálně vyrovnaným soupeřem, ale vezeme si debakl.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - V. Hoshko [-] , R. Vokurka [-] , J. Kunc [-] , J. Kuba [-] (59. M. Pinc [-] ) - J. Benák [-] , M. Rozmajzl [-] , V. Blahovec [-] - P. Červenka [-] , L. Ježek [-] - T. Hazucha [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] (46. M. Čech [-] ) , T. Mazour [-] , M. Hadač [-] (82. M. Broum [-] ) , J. Jun [-] , D. Krůta [-] - R. Mařík [-] , M. Broum [-] , V. Kout [-] (66. R. Matyáš [-] ) - M. Krůta [-] - M. Hovorka [-]

ŽK: 22. J. Kuba , 32. P. Červenka , 78. M. Rozmajzl - 21. T. Mazour , 32. V. Kout , 65. M. Krůta , 67. R. Matyáš , 77. M. Čech , 83. M. Broum .
Hráči zápasu: J. Kunc , L. Ježek - V. Kout .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stehlík Jan - MALÝ David, TOUŽIMSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.