J. Chyle 36.
1:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice jsou smířené s osudem, utrpěly další debakl


Branky


36. J. Chyle - 21. T. Lhotecký , 28. M. Valenta , 34. M. Švec , 52. M. Koudelka (p.) , 66. M. Turek , 85. M. Valenta
0

Ještě na začátku jara se zdálo, že to fotbalisté Sokola Počepice myslí se záchranou v okresním přeboru vážně. Jenže od domácí výhry nad Kovohutěmi Příbram kráčí od porážky k porážce, které se poslední dobou změnily v ostudné debakly. Zřejmě poslední šanci vykřesat naději k udržení v soutěži měli proti mužstvu Krásné Hory, jenže většina hráčů nováčka byla natolik zmožena sobotním turistickým pochodem do Prčice, že dostala další výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili během 13 minut tři góly

Hosté z Krásné Hory začali na počepickém hřišti útočneji než obvykle a od úvodní minuty měli fotbalově navrch. Odměnou za jejich aktivitu jim byla vedoucí trefa Lhoteckého, jenž přesně mířenou střelou k tyči přes gólmana Pudila otevřel skóre. O sedm minut později protrhl střeleckou smůlu s chutí hrající Valenta, který po kombinaci s Koudelkou pálil k tyči - 0:2. Ve 34. minutě už hosté vedli o tři góly, když se prosadil kapitán Švec. Uvolnil se ve středu hřiště a z hranice šestnáctky poslal Pudilovi další gólovou navštívenku. Po jeho střele k tyči se počepický gólman vrhal marně. Domácí vzápětí snížili, když po levé straně hřiště předvedl odvážný průnik Jan Chýle, na malém vápně chytře naznačil střelu, na což reagovali dva soupeři otočením a počepický obránce pak k bližší tyči prostřelil brankáře Housku.

Krásná Hora mohla sokovi dát víc branek

Po změně stran se rozdíl mezi hrou obou soupeřů ještě prohloubil. Odevzdání domácí se téměř na nic nezmohli a snažili se dostat vpřed pomocí nakopávaných míčů, zatímco fotbalisté Krásné Hory si užívali volného prostoru a vyžívali se v pohledných kombinacích. Díky nim si vypracovali moře příležitostí, z nichž jen tři přetavili v další góly. V 52. minutě byl v pokutovém území Počepic faulován Valenta a Koudelka z penalty počtvrté překonal domácího brankáře. V 66. minutě se prosadil i krásnohorský střelec Turek a konečnou podobu výsledku dal pět minut před koncem svým druhým zásahem Valenta po kombinaci s autorem předchozího gólu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Už aby tahle sezóna skončila, děláme jen ostudu. Hráči už to zabalili, vůbec nebojují a naše obrana, to je průchoďak. A jakmile dostaneme gól, už se vezeme. Mohlo to skončit i hůř.

TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: Měli jsme trochu obavy z terénu, ale hřiště nebylo tak hrozné. Domácí byli opravdu slabí, dopřáli nám hodně prostoru, a tak jsme je přehrávali kombinačně, což se nám podaří proti málokomu. Víc jsme drželi balón a neproměnili spoustu dalších šancí.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - J. Dofek [-] , R. Chyle [-] (67. M. Němec [-] ) , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] (46. M. Skalický [-] ) , J. Hájek [-] , T. Bambas [-] , Z. Slanina [-] , M. Pejša [-] , J. Mrázek [-] , J. Zdeněk [-]

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , T. Lhotecký [-] (36. J. Holan [-] ) , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

ŽK: 41. J. Dofek , 52. J. Mrázek , 83. M. Němec - 55. M. Švec , 61. M. Koudelka .
Hráči zápasu: M. Valenta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vácha Lukáš - KELNER Patrik, DVOŘÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.