Rožmitál bral v Dušníkách jen bod, oslavy se odkládají


Branky


10. J. Smejkal , 22. P. Solnička , 85. P. Gasch - 9. P. Mora (p.) , 42. P. Leitermann , 51. P. Mora
0

Už jen totální kolaps může fotbalisty Spartaku Rožmitál připravit o návrat do I. B třídy. Za jistých okolností mohli slavit postup v sobotu na hřišti Trhových Dušníků, kde však osm minut před koncem dramatického a napínavého střetnutí přišli po trefě domácího Gasche o vítězství a bod jim k jistotě nestačil. Nakonec by jim nepomohla ani výhra, protože v tabulce okresního přeboru druhá rezerva Dobříše zvládla derby v Malé Hraštici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý stav po penaltě lídra

V Trhových Dušníkách na sebe narazila dvě vyspělá mužstva, a tak diváci sledovali zajímavý fotbal. Hosté z Rožmitálu byli na začátku fotbalovější a domácí přehrávali. V deváté minutě šli zaslouženě do vedení, když pokutový kop po faulu domácího Jandy proměnil nejlepší střelec okresního přeboru Mora. Ovšem hned po rozehrání vyrovnal domácí kanonýr Smejkal po krásné přihrávce Ďuriše. Začal se hrát fotbal podle not fotbalistů Trhových Dušníků, kteří předčili hosty v pohybu i v dovednosti s míčem. Odměnou jim byl vedoucí gól po krásné akci do otevřené obrany, který vstřelil Solnička. Když už se zdálo, že domácí půjdou do kabin v zaslouženém vedení, přišla jejich chyba na půlce hřiště a po rychlém brejku do odkryté obrany vyrovnal Leitermann.

Dušníky smazaly náskok soupeře v závěru

Pro domácí to byla ledová sprcha, protože do té doby hráli velice dobře. Po změně stran přišla další rána do řad fotbalistů Trhových Dušníků, když v 51. minutě dostal protivníka do vedení ostrostřelec Mora. Hosté se zaměřili na hlídání náskoku a snažili se kontrolovat hru, ovšem domácí převzali aktivitu a dobývali jejich branku. Až do 82. minuty neúspěšně. Teprve po nádherné přihrávce Pravdy prostřelil gólmana vedoucího mužstva tabulky Gasch a zaslouženě vyrovnal na 3:3. Tento stav vydržel až do konce, i když se domácí snažili strhnout výhru na svou stranu až do konce.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Pohledný fotbal, hodně gólů, spokojení diváci a asi nakonec i obě mužstva. V Dušníkách se hrál na okresní přebor nadstandardní fotbal a přejeme Rožmitálu hodně zdaru ve vyšší soutěži. Dnes jsme mu byli víc než vyrovnaným soupeřem.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Fanoušek Spartaku Rožmitál:: Byl to zápas jako na houpačce. Rychle jsme vedli, potom prohrávali, skóre znovu otočili, ale domácí ke konci vyrovnali. Remíza je asi spravedlivá, Trhové Dušníky hrály výborně a naši kluci se nemají za co stydět.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - R. Kareš [-] , V. Janda [-] (28. D. Černý [-] ) - M. Stránský [-] (55. P. Gasch [-] ) , M. Harvan [-] (25. J. Doubek [-] ) , L. Ďuriš [-] - J. Smejkal [-] (89. T. Míka [-] ) , P. Solnička [-] (75. Z. Malý [-] ) - P. Jícha [-] , J. Pravda [-] , M. Gregořica [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
R. Kuba [-] - J. Váně [-] (82. J. Hausleitner [-] ) , P. Leitermann [-] (88. M. Trčka [-] ) , J. Kuchyňka [-] , T. Pecha [-] , M. Janoušek [-] , P. Varadin [-] (65. K. Pazderník [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , M. Šturc [-] (80. P. Sedláček [-] ) , D. Suk [-] (73. T. Drechsler [-] )

ŽK: 73. R. Kareš - 45. O. Pejsar , 87. P. Mora .
Hráči zápasu: J. Pravda , L. Ďuriš - J. Váně , P. Leitermann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Malý David - KAŇKA Václav (N), KRATOCHVÍL Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.