0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhy doma opět propadly, Dublovice je rozstřílely


Branky


0

Fotbalistům Sparty Luhy s blížícím se koncem soutěže jakoby dochází dech, což potvrdil i jejich sobotní zápas s Dublovicemi. V prvním poločase ještě drželi se soupeřem krok, ale po inkasovaném druhém gólu krátce po změně stran odpadli a hosté na hřišti dominovali. Výsledkem je těžký debakl domácích Luhů, které tak už šest utkání čekají na výhru, zatímco Dublovičtí se drží ve hře o konečnou druhou příčku v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Jelínkovu trefu domácí neodpověděli

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal a dění na hřišti se odehrávalo převážně mezi šestnáctkami obou soupeřů. Zatímco domácí fotbalisté byli směrem dopředu dlouho neškodní, hráči Dublovic byli v útoku nápaditější a nebezpečnější. Skvělý zápas hrál především záložník Martin Vondrák, jemuž Luhy trestuhodně dopřávaly hodně volnosti, za což brzy platily obdrženou brankou. Už v 11. minutě se po centru Martina Vondráka prosadil Jelínek. Další náznaky šancí hostujícího týmu nebo trestné kopy končily většinou mimo branku gólmana Slepičky, jenž měl práci pouze s pokusem Tesárka, který vyboxoval mimo pokutové území. Hru Sparty se snažili rozhýbat veteráni Mařík s Mazourem, ale strážce dublovické svatyně Ješuta musel do přestávky zasahovat jen při šanci kapitána Brouma.

Po druhé brance celek Luhů rezignoval

Střetnutí rozhodla akce dublovických opor v úvodu druhé půle. Hostující kapitán Lomoz vybídl ke skórování Martina Vondráka, který nadvakrát dopravil balón za Slepičkova záda - 0:2. Pro domácí, kteří se chtěli nadechnout po obrátce k náporu, to byla studená sprcha. K ničemu se už ve zbytku zápasu nedostali a smířili se s porážkou. Naopak soupeř z Dublovic se uklidnil a pohlednými kombinacemi rozebíral sparťanskou obranu. Parádní byl hlavně ťukes předcházející jeho třetí trefě, na jehož konci byl v 65. minutě zakončující kapitán Lomoz. Střílel do prázdné branky. Domácí brankář Slepička pak kapituloval ještě jednou, když jej po samostatném úniku překonal dublovický obránce Bém, jenž své sólo zakončil kličkou gólmanovi.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Náš výkon byl oproti minulému zápasu s Jincemi k nepoznání. Tak dobře jsem kluky ještě hrát neviděl. Dávali si míč z nohy na nohu, chvílemi to byl z naší strany ťukes. Domácí vzdorovali jen do gólu Martina Vondráka, pak úplně odpadli.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Jun [-] , D. Krůta [-] , M. Čech [-] , T. Mazour [-] , J. Fejt [-] - V. Kout [-] , M. Broum [-] , L. Matějka [-] (66. M. Broum [-] ) , R. Mařík [-] - L. Beňo [-] (48. J. Schacherl [-] )

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , J. Jelínek [-] - M. Vondrák [-] , A. Burian [-] - M. Vondrák [-] , M. Dudek [-] , L. Bém [-] , M. Ballon [-] , J. Lomoz [-] , M. Tesárek [-]

ŽK: 74. M. Broum , 74. V. Kout - 74. M. Ballon .
Hráči zápasu: M. Čejda , M. Vondrák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - RYS Václav (N), SPILKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.