Trhové Dušníky přejely na jaře n eporaženou Novou Ves


Branky


0

Souboj na jaře neporažených soupeřů mezi fotbalisty Trhových Dušníků a sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice sliboval vyrovnaný zápas s dramatickou zápletkou, jenže opak byl pravdou. Na hřišti u Litavky téměř celé utkání jasně kralovali domácí hráči, kteří soupeře z trávníku vyprovodili s pětigolovým výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku diktovali tempo hry

Od prvních minut předváděla obě mužstva líbivý fotbal, i když na každé straně chybělo několik hráčů. Hosté z Nové Vsi nastoupili poprvé na jaře bez špílmachra Durdila, který si v minulém kole s Kovohutěmi přivodil výron kotníku. Jejich sestava byla plná zkušených hráčů, z nichž jen dvěma bylo pod třicet let. Byli to ovšem domácí, kteří od začátku diktovali tempo hry a šli cílevědomě za třemi body. Již v 10. minutě po spolupráci Pravdy, Solničky a Smejkala posledně jmenovaný otevřel skóre. O dvě minuty déle byl u zrodu nádherné akce Kareš, všudybyl Ďuriš prodloužil na Míku, a ten po úniku předlozil balón Solničkovi - 2:0. Do poločasu měli domácí ještě další tři šance, ale skóre se už nezměnilo. Soupeř se do přestávky nezmohl na ohrožení Krejzovy branky, navíc si jeho stoper Tomáš Petrák obnovil zranění kolena.

Po třetím gólu na hřišti existoval jediný tým

Po změně stran začaly Trhové Dušníky v útlumu a hosté přebrali iniciativu. Navrch měli zhruba 20 minut, jenže k ničemu to nevedlo. Vypracovali si sice dva náznaky příležitostí, nic z nich však ke své škodě nevytěžili. Naopak v 67. minutě naservíroval Pravda míč do běhu Ďurišovi, který našel ve vápně Smejkala, a ten je v podobných situacích před brankou neomylný - 3:0. Jeho trefa domácí znovu nastartovala a od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Fotbalisté Trhových Dušníků pokračovali ve výborném výkonu a předváděnou hrou dokazovali, že je jarní odvety v domácím prostředí zastihly ve výborné formě. V 80. minutě střídající Doubek nádhernou uličkou našel Černého, který podél golmana zvyšil na 4:0. Konečný účet zápasu uzavřel Doubek, který ve spolupráci s Pravdou uzavřel skóre.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: V utkání jsme jasně dominovali a předvedli výkon, který si zasloužil vysoké ocenění. Na každé straně chybělo několik hráčů, ale my jsme se s tím vyrovnali lépe a nedali hostům šanci. Pochválit musím celé mužstvo, kde se výborně kloubí dravé mládí se zkušenostmi starších hráčů.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán mužstva):: Z naší strany to byl nejhorší výkon z letošní sezóny. Hlavně první poločas to byla z naší strany katastrofa. Domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - V. Janda [-] , T. Míka [-] , R. Kareš [-] - L. Ďuriš [-] , M. Stránský [-] (70. J. Doubek [-] ) - P. Solnička [-] , J. Smejkal [-] (80. P. Gasch [-] ) - D. Černý [-] , J. Pravda [-] , M. Gregořica [-]

TJ Sokol Nová Ves
Z. Dudič [-] - J. Petrák [-] , T. Petrák [-] (31. O. Měchura [-] ) , P. Plíva [-] , P. Kardinál [-] - M. Slavík [-] , P. Sabon [-] , P. Burian [-] , J. Oktávec [-] - O. Német [-] , F. Knuth [-] -

ŽK: 37. P. Sabon , 48. J. Oktávec , 54. O. Német .
Hráči zápasu: R. Kareš , J. Pravda , J. Smejkal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - BUDĚJSKÝ David (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.