Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín zvládl úlohu favorita, ale Počepice zlobily


Branky


0

Byl to spíš bojovný zápas, který mnoho fotbalové krásy a momentů nenabídl. Fotbalisté Litavanu Bohutín si v souboji nováčků podle očekávání poradili na svém hřišti s posledními Počepicemi, které navzdory svému postavení v tabulce byly domácím poměrně vyrovnaným soupeřem. Jenže doplatily na hrubé chyby v obraně, které hráči Bohutína dokázali potrestat a díky nim nakonec získali kýžené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení si domácí užívali jen tři minuty

Zápas se od začátku převážně odehrával od vápna k vápnu. Domácí se tlačili do útoku, ale opět se potýkali se špatnou finální přihrávkou. Bohutínští poprvé vážně zahrozili v 15. minutě, kdy se po individuální akci středem hřiště dostal do zakončení Straka, ale jeho střelu dokázal Pudil vyrazit na roh. V další šanci domácích se objevil Buch, který se po kolné přihrávce objevil za stopery hostů, ale jeho střela postrádala dostatečnou razanci. Následoval další individuální průnik Straky, který opět zlikvidoval Pudil. Ve 35. minutě se po rychle vhozeném autu protáhl do vápna Pospíchal a zpětnou přihrávkou našel volného Rampu, který tvrdou střelou nedal hostujícímu bránkáři šanci. Domácí se ale z vedení neradovali dlouho. Už ve 38. minutě hosté využili nedůraz domácích a po rychlé akci se dostal k míči ve vápně hostující útočník Zdeněk, který se neukvapil, posunul si míč do středu a vyrovnal na 1:1.  

Počepice doplatily na kiksy v defenzivě

Do druhého poločasu vstoupili o něco aktivnějí hosté, kteří se dostali do šance v 50. minutě. Po rychle vhozeném autu se dostal do zakončení Zdeněk, ale jeho křižná střela z hranice vápna se nevešla mezi tři tyče. V 57. minutě šli domácí opět do vedení, když po rohovém kopu propadl balón na zadní tyč, kde byl nikým nekrytý Bittner. Za další čtyři minuty vyrobili hosté obrovskou chybu v rozehrávce, po které se tváří v tvář Pudilovi objevil Polák, který nezavával a domácí vedli 3:1. V 65. minutě se po ryhlé akci po křídle přes dva obránce protáhnul do zakončení opět Zdeněk, ale jeho střelu vyrazil Dymák. Prakticky z protiútoku zakončoval rychlou akci střelou na přední tyč Polák, ale Pudil byl opět připraven a střelu vyrazil na roh. V 75. minutě hosté snížili po standartní situaci, kdy se hlavou prosadil nepokrytý Mrázek. Bohutínští odpověděli v 79. minutě po dalším rohovém kopu, kdy po nedůrazném odkopu soupeře hostů zvýšil na rozdíl dvou branek Smetanka. V poslední šanci zápasu se po střele Chýleho, kterou domácí brankář jen vyrazil před sebe, objevil Chlasták, ale Dymák se stačil rychle zorientovat a jeho dorážku z hranice malého vápna zlikvidoval.


Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář):: Pro nás hodně důležité, ale rozhodně ne lehké vítězství. I když jsou Počepice poslední, výkonem rozhodně nezklamaly, bojovaly, snažily se o kombinaci a byly hladové po gólech. První poločas byl z naší strany špatný. Až po gólu na 2:1 jsme se uklidnili a začali hrát náš fotbal s výraznějšími šancemi, ale Počepice zbraně nesložily.

TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Hráči si to začali koučovat sami a podle toho to vypadá. I když máme dost kluků, kteří by zastali post stopera, stále tam hraje ten nejstarší, který na to už nemá a nestíhá. Přestože nehrajeme špatně, nedáváme góly a lacino inkasujeme.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - J. Bittner [-] , V. Průša [-] , T. Rákosník [-] , J. Gregor [-] (46. V. Polák [-] ) - D. Grosman [-] (70. D. Kubík [-] ) , P. Smetanka [-] , D. Straka [-] , M. Rampa [-] , T. Pospíchal [-] (70. J. Čížek [-] ) - - Z. Buch [-]

TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - B. Vaniš [-] , J. Mrázek [-] , Z. Slanina [-] , J. Dofek [-] - J. Hájek [-] , J. Doležal [-] (65. M. Chlasták [-] ) , M. Pejša [-] (60. R. Chyle [-] ) , V. Skalický [-] - J. Zdeněk [-] (51. M. Němec [-] ) , M. Skalický [-] -

ŽK: 78. Z. Buch - 55. V. Skalický .
Hráči zápasu: M. Rampa - J. Pudil , J. Zdeněk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - SLEPIČKA Milan, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.