Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitálský útočník Leitermann řádil při kanonádě s Rosovicemi


Branky


0

Ačkoli konečné skóre zápasu mezi fotbalisty Spartaku Rožmitál s Rosovicemi vypadá jednoznačně, očekávaný výsledek se tentokrát nerodil lehce. Hráčům lídra okresního přeboru proti o udržení bojujícím hostům často chyběl potřebný pohyb a také počet pokažených přihrávek byl větší než obvykle, ale nakonec roli favorita a svou jarní dominanci v soutěži potvrdili. Pod desetigolovým výpraskem Rosovic se nejvýrazněji podepsal domácí útočník Leitermann, autor hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí celek soutěže zahájil proti Rosovicím vlažně, přesto šel brzy do vedení. V šesté minutě Hausleitner vybojoval rohový kop, z něhož Váně posadil balón na hlavu Leitermanna - 1:0. Zvýšit mohlb o čtvrt hodiny později Hausleitner po Leitermannově přihrávce, jenže mířil nad a krátce nato Mora ve velké šanci trefil jen břevno. Hosté měli příležitost k vyrovnání ve 24. minutě, kdy Tuháček v šestnáctce jen o kousíček minul centr Rampy. Hned z protiútoku vybídl Mora ke skórování Leitermanna, ale ani on neuspěl. Divokou pasáž uzavřel vyrovnávací gól, při kterém Kovács postupoval sám branku a přehodil brankáře Zrna. Z remízového stavu se Rosovice neradovaly dlouho. Ve 30. minutě Pejsar prošel s míčem na kopačkách polovinu hřiště, posunul balón Leitermannovi, který vrátil Rožmitálu vedení. A když pak v rozmezí dvou minut potrestali sérii chyb v rosovické obraně Pecha a znovu Leitermann, zdálo se být o výsledku rozhodnuto. Jenže ve 41. minutě zapadl za Zrnova záda zoufalý Tranův centr od postranní čáry a do kabin se tak odcházelo za stavu 4:2.

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Domácím se příliš nedařila rozehrávka, a tak diváci moc pohledných akcí neviděli. Výjimkou byla situace, po níž přidali pátý gól. Při rychlém protiútoku doputoval balón přes Moru a Leitermanna až k Hausleitnerovi, který jej neomylně poslal do sítě - 5:2. Vzápětí mohl stejný hráč ještě zvýšit, ale tentokrát jeho střelu z hranice šestnáctky zastavilo břevno. V poslední desetiminutovce nejdřív rosovický gólman Soukup vychytal Leitermanna, aby vzápětí pošesté inkasoval po samostatné akci Mory.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (záložník):: Tentokrát jsme nehráli dobře. Hodně jsme kazili přihrávky, ale soupeř nám svými chybami umožnil několikrát snadno skórovat. Opět zazářil Leitermann. Klobouk dolů, co po zranění předvádí.

TJ Sokol Rosovice
Divák z Rosovic:: Dalo se čekat, že si z Rožmitálu odvezeme debakl jako na jaře každé mužstvo. Chvílemi jsme byli domácím důstojným soupeřem, ale s tím, co jsme předváděli vzadu, jsme nemohli v žádném případě bodovat.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Leitermann [-] (85. M. Trčka [-] ) , J. Kuchyňka [-] , D. Suk [-] , J. Hausleitner [-] (77. M. Janoušek [-] ) , M. Šturc [-] (73. K. Pazderník [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , T. Pecha [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] - J. Gregorek [-] - M. Rampa [-] (80. A. Švejnoha [-] ) - M. Tran [-] , M. Štofíra [-] (46. R. Telenský [-] ) , J. Kovács [-] , M. Hric [-] (46. J. Kotrbatý [-] ) , V. Peták [-] (69. J. Lojín [-] ) , J. Tuháček [-]

ŽK: 12. P. Mora - 53. J. Kotrbatý .
Hráči zápasu: D. Suk , P. Leitermann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hruška Petr - CHMEL Jaroslav, ANTAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.