Rosovice počtvrté v řadě remizovaly, o výhru přišly v závěru


Branky


0

V boji o záchranu v okresním přeboru potřebují fotbalisté Rosovic body jako sůl, ale na jaře je zatím sbírají po jednom. V duelu s mužstvem Nové Vsi/Malé Hraštice rozhodně nebyli favoritem, a kdyby po první pětačtyřicetiminutovce prohrávali o dva góly, nikdo se nemohl divit. Jenže domácí byli na rozdíl od protivníka produktivní, a tak ještě tři minuty před koncem vedli, jenže o výhru stejně jako před týdnem na hřišti Kovohutí v závěru přišli. Tentokrát z žádné sporné penalty, ale po výstavní trefě střídajícího Holobrady, díky níž se mohou hosté dál pyšnit jarní neporazitelností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o pauze litovali nevyužitých šancí

Novoveskohraštický tým si během prvního poločasu vytvořil řadu slibných brankových příležitostí, ale zužitkoval pouze jednu. Ve 29. minutě rychlonohý Měchura přenesl balón na levou stranu, kde se ve velkém vápně nejlépe zorientoval Jiráň a uklidil míč do branky po celý zápas skvěle chytajícího domácího gólmana Petra Soukupa. Ve 38. minutě se potvrdilo klasické nedáš - dostaneš, když hosté neproměnili jednu z řady výborných šancí a domácí to z brejku po kombinační akci trestali Janem Tuháčkem téměř do prázdné branky - 1:1.          

Domácím vyfoukl vítězství střídající Holobrada

Ve druhém poločase se hra postupně vyrovnala. Domácí toho využili. Po dlouhém nákopu se ocitli Rosovičtí v dobré příležitosti a dokonce gólmana Vitáska překonali, ale metr před brankovou čárou vykopl míč akrobaticky patou hostující kapitán Jan Petrák. Závar v šestnáctce Nové Vsi/Hraštice tím však neskončil a po přistrčení domácího útočníka Kardinálem se kopala penalta. Tu Kotrbatý bezpečně proměnil ve vedení 2:1. Nová Ves/Hraštice stále víc otvírala zadní vrátka, a tak měla oběuzstva řadu příležitostí, které neproměnila. Když už to vypadalo na tři body pro domácí, v 87. minutě napálil z první míč krásně pod břevno střídající Holobrada a srovnal na 2:2.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (trenér):: Zase jsme přišli v závěru o výhru, ale tentokrát jsme s remízou spokojeni. Chybělo nám šest hráčů základní sestavy, ale hráli jsme dobře. Soupeř měl sice víc šancí, my byli produktivnější, takže výsledek je odpovídající. Ale už bychom potřebovali vyhrát.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán):: Doplatili jsme na nevyužité příležitosti v prvním poločase. Tam jsme měli jít do kabiny ve vedení minimálně o dva góly. To asi rozhodlo. Po vývoji druhého poločasu bod bereme, i když jak říkám, v tom prvním z těch šancí musíme dát víc než jednu branku.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [10.0] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , M. Formánek [-] (32. J. Lojín [-] ) - J. Gregorek [-] - M. Rampa [-] , A. Švejnoha [-] - J. Tuháček [-] , V. Peták [-] , J. Kotrbatý [-] , J. Kovács [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - J. Petrák [-] , P. Burian [-] , P. Plíva [-] , P. Kardinál [-] - M. Jiráň [-] (81. L. Vaňha [-] ) , P. Sabon [-] , M. Durdil [-] , O. Měchura [-] - O. Német [-] , F. Knuth [-] (59. M. Holobrada [-] ) -

ŽK: 77. J. Kovács , 90. J. Peták - 53. P. Sabon .
Hráči zápasu: P. Soukup - M. Holobrada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Petr (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.