Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství favorita.


Branky


0
V úvodním utkání jarní části se spolu utkaly dva týmy z rozdílných pólů tabulky. Domácí Lokomotiva je takřka beznadějně poslední,zatímco hosté z Řepiště okupují první příčku a netají se svými ambicemi na postup do vyšší soutěže a dle postavení v tabulce se také utkání vyvíjelo a nakonec skončilo jasným vítězstvím favorita.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do poločasu.....

Hned od počátečního hvizdu rozhodčího se hosté zabydleli na polovině domácích a rychlou,nátlakovou hrou s velkým množstvím kombinací neustále hrozili domácímu brankáři Olmovi,ale ten statečně odolával až do 29´min.,to se po rozehraném trestném kopu dostal k míči T.Kusák a hosté vedli 1:0. A neuběhly ani dvě minuty a bylo to 2:0,to když se přímo z přímého kopu trefil T.Hrdý. Tento stav vydržel až do konce poločasu a do kabin šli spokojenější hosté.

...a další čtyři po půli.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji,důsledně napadali kombinaci hráčů Řepiště a vyrazili i do několika nebezpečných protiútoků. Hosté pochopili,že by se jim případná nedůslednost mohla zle nevyplatit,přidali na obrátkách a během osmi minut rozhodli utkání čtyřmi rychlými brankami. Tři z nich vstřelil aktivní D.Ščigel a jen branka K.Neumanna mu zabránila v čistém hattricku. Utkání se poté dohrálo v poklidném tempu,domácí neměli sílu na zvrat a hostům šest vstřelených branek stačilo.


Sestavy


TJ Lokomotiva Ostrava
V. Řešuta [-] (46. A. Sargisan [-] ) , L. Hladký [-] (70. J. Stulík [-] ) , J. Grygar [-] , J. Vajda [-] , L. Seidler [-] - R. Revťák [-] , D. Tomašík [-] , P. Vykydal [-] , K. Zachoval [-] , A. Široký [-] - - M. Olma [-]

TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - T. Kusak [-] , T. Nekoranec [-] , J. Šmíra [-] - T. Hrdý [-] (75. R. Fluxa [-] ) , T. Hejdušek [-] , L. Bezruč [-] (57. P. Honěk [-] ) , M. Kontra [-] , A. Volf [-] - K. Neumann [-] , D. Ščigel [-] (85. P. Plavý [-] )

ŽK: 28. J. Vajda , 80. P. Vykydal - 54. T. Hejdušek .
Hráči zápasu: T. Kusak .
Místo: škvára. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - ANDRÝSEK Nikola, MINARČÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.