2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:30

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenická rezerva navázala na úspěch z minulého kola


Branky


0

Mahák svou bránu zamknul a v bojovném utkání brali body domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenická rezerva navázala na úspěch z minulého kola v dobrém bojovném utkání porazila soupeře zpod Mářského vrchu. Peckáři, jak se domácím přezdívá, začali náporem a již v 10. minutě jej korunoval Sura brankou. Domácí získali klid a mírnou převahu. Mářští jsou velmi odolným soupeřem a nedali Lhenickým nic zadarmo.

Pohledná hra pokračovala i v druhém poločase. Domácí měli územní převahu, ale hosté jak mohli, podnikali nebezpečné výpady, jenže obrana peckářů dirigovaná matadorem Růžičkou hrála kvalitně a hodně pomohla Mahákovi v brance. Sám Růžička potom v 67. minutě povedenou trefou získal pro domácí druhou branku, která pojistila zisk tří bodů. Lheničtí se tak na jaře po druhé radovali z plného počtu bodů a opět nedostali gól. 

(autor: Ladislav Beran)



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Jiří Růžička (hráč): "Věděli jsme že Mářští v minulém kole porazili Vitějovice, a tak jsme čekali těžkého soupeře. Chtěli jsme hrát od začátku aktivně a to se nám dařilo. Pomohla nám rychlá branka a potom perfektně zachytal Míša Mahák. Začátek jara nám vyšel a chceme v tom dál pokračovat."




Sestavy


SK Lhenice B
M. Mahák [-] - S. Bečvář [-] (62. J. Grill [-] ) , L. Burda [-] , J. Exner [-] , P. Šíma [-] (53. J. Beran [-] ) , P. Prenner [-] (82. P. Prenner st. [-] ) , J. Gregora [-] , P. Starý [-] , R. Houška [-] , J. Růžička [-] , R. Sura [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - J. Stejskal [-] (75. M. Skalický [-] ) , V. Topka [-] (37. Š. Luks [-] ) , M. Sýs [-] (72. M. Macháček [-] ) , R. Skalický [-] , D. Košnař [-] , F. Topka [-] , D. Kavan [-] (71. M. Magurský [-] ) , P. Sýs [-] (75. T. Rod [-] ) , D. Chvál [-] , J. Balvín [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sýkora Pavol - LITVAN Jiří (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.