2:1
(0:0)
50. T. Ady
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:30

25.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná bere doma všechny body


Branky


73. L. Ballo , 89. J. Poláček - 50. T. Ady
0

Souboj celků z horní poloviny tabulky dopadl lépe pro domácí, kteří dali vítězný gól v poslední minutě zápasu a připisují si všechny tři body. V Plesné se hrál důrazný a rychlý fotbal, který se divákům musel líbit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od začátku zápasu bylo k vidění několik šancí, které jen těsně neskončily gólem. Ve 21. minutě se blýskl domácí brankář Václav Bláha, když prudkou střelu z několika metrů dokázal vyrazit. V prvním poločase přišlo několik slibných momentů na obou stranách, žádná však gólem neskončila. Tu největší měl Daniel Houdek, který hlavičkoval do tyče. Vyrovnaná první půle skončila vyrovnaným výsledkem 0:0.

 

 

Druhá půle přinesla tři branky

Úvod druhé půle patřil hostujícímu týmu z Habartova, když v padesáté minutě vsřelil gól Tomáš Ady, který poslal svůj tým do vedení 0:1. Od vstřeleného gólu se začali hosté více tlačit do útoku a přibývaly také jejich šance. V 61. minutě měli domácí obrovskou příležitost na vyrovnání, když zahrávali pokutový kop. Brankář Habartova Daniel Rozmahel byl však proti a penaltu bezproblémů zlikvidoval. V 66. minutě se opět k hlavičce dostal Daniel Houdek, ale jeho pokus těsně míjí břevno domácí brány. O dvě minuty později nabídl příležitost domácí gólman znovu Danielu Houdkovi, ale míč končí těsně vedle pravé tyče. V 73. minutě srovnává pohotovou střelou Lukáš Ballo na 1:1. V 83. minutě mohli jít hosté opět do vedení, ale po krásné přihrávce Richarda Maška nevyužil průnik Tomáš Ady, který tváří v tvář gólmanovi zaváhal a tak se ke slovu přihlásili opět domácí, když Jan Poláček zahrával na středovém kruhu standardní situaci, která nečekaně propadá až za hostující obránce a po odrazu od země se překvapivě ocitá míč v síti. Hosté už neměli čas na branku odpovědět a tak Plesná vyhrává 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Jaromír Štefek: „Hosté byli lepší, po zásluze vedli. My jsme na konci zápas otočili v náš prospěch, když se nám v poslední minutě podařil jeden přímák.“

TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: „Prožili jsme bolestivou prohru proti Plesné, která dokázala z minima vytěžit maximum. Zápas se musel divákům líbit, hrál se důrazný, rychlý fotbal. V první půlce jsme mohli s klidem vést tři nula, domácí jsme k ničemu nepustili. Nebýt naší střelecké nemohoucnosti i ve druhé půlce, tak jsme si mohli odvést tři body.“



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
V. Bláha st. [-] - A. Votruba [-] , P. Schaller [-] - S. Linhart [-] (63. L. Ballo [-] ) , L. Vlk [-] , D. Masopust [-] , V. Bláha ml. [-] , B. Votruba [-] , J. Poláček [-] , R. Glazer [-] , M. Francúz [-] (71. J. Hrotek [-] )

TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] (63. J. Straka [-] ) , D. Houdek [-] , M. Richter [-] , R. Mašek [-] , J. Křepela [-] , M. Plechatý [-] (71. M. Tancl [-] ) , L. Tamajka [-] , T. Ady [-] , M. Janík [-] (76. A. Radimerský [-] )

ŽK: 57. J. Poláček , 81. D. Masopust - 34. M. Richter , 88. A. Radimerský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hodač Petr - GODŽA Ladislav, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.