2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny body si odváží hosté do Dolního Rychnova


Branky


25. L. Kuna , 87. R. Weiser - 24. R. Bartoš , 63. V. Křenek , 73. R. Bartoš
0

I přes velkou snahu domácích si výhru vykopali hosté, kteří ve druhém poločase rozhodli vývoj zápasu ve svůj prospěch

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měly týmy stejnou brankovou úspěšnost

První jarní zápas si museli hráči domácího Kynžvartu a hostujícího Rychnova zvykat na hodně těžký terén, protože před zahájením 13. kola už mělo hřiště za sebou jeden zápas.  Od úvodního hvizdu byl lepším týmem hostující Dolní Rychnov, který se jako první dočkal gólu. Po dlouhém pasu na levé straně vyhrál souboj Roman Bartoš a krásnou střelou do šibenice poslal svůj tým do vedení 0:1. Domácí hráče to jakoby nakoplo a svou aktivitou po necelé půlminutě srovnali skóre na 1:1 zásluhou Lukáše Kuny. Hra se začala vyrovnávat a znovu to mohli být domácí, kteří mohli skórovat, ale hostujícího gólmana zachránila tyč. Do konce prvního poločasu se na každé straně objevilo pár náznaků šancí, ale ke gólu žádná nevedla a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhém poločase padly 3 branky

Do druhé půle se aktivněji pustili hráči Rychnova a postupně přebírali iniciativu zápasu, což jim po patnácti minutách druhé půle přineslo ovoce v podobě druhého gólu, o který se postaral Vladislav Křenek, který dostal krásnou přihrávku z rohu vápna a umístěnou střelou podél gólmana  zvýšil na 1:2. Hosté pokračovali v aktivní hře a to jim také přineslo gól s číslem tři, o který se postaral svým druhým gólem zápasu Roman Bartoš, který z přímého kopu nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci a vymetl šibenici podruhé 1:3. S krásnými góly to ale nebylo vše a ke slovu se přihlásili i domácí, když krásnou dalekonosnou střelou překonal hostujícího gólmana Roman Weiser a snížil tak stav zápasu na 2:3. To už se ale psala 87. minuta a hostující hráči si zkušeně pohlídali jednobrankový náskok a z Kynžvartu si odvážejí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Padaly krásné branky, jen škoda, že se nám nepodařilo alespoň vyrovnat, šance jsme nějaké měli. V závěru se nám podařilo jen snížit krásnou střelou z dálky.

SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: „Hrálo se na těžkém terénu, ale byli jsme lepší, měli jsme to pod kontrolou. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.“



Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Kaválek [-] - J. Loucký [-] (76. L. Hladký [-] ) , P. Sobotík [-] , P. Bušek [-] , M. Mázdra [-] - R. Kič [-] (66. Z. Trešl [-] ) , R. Weiser [-] , D. Tunder [-] (51. D. Buček [-] ) , J. Fehnl [-] - T. Hrdonka [-] (46. M. Kysilka [-] ) , L. Kuna [-]

SK Dolní Rychnov
T. Zelenka [-] - R. Bartoš [-] , V. Křenek [-] (86. S. Miler [-] ) , R. Heřman [-] , R. Kroha [-] , P. Peterka [-] , D. Reismüller [-] (84. M. Peterka [-] ) , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , M. Sinkule [-] , V. Kohout [-] (55. P. Mentlík [-] )

ŽK: 28. R. Kič - 7. R. Heřman , 58. D. Reismüller , 70. P. Kalabza , 83. P. Peterka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - PESCHEL Filip, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.