J. Gába 22.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola


Branky


0

Překvapení kola se uskutečnilo na hřišti sedmých Dobrovic B kdy Dobrovice promarnily zápas s Doksami, které překvapili všechny přihlížející svojí hrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vydřeli vedení v zápase

Zápas začal tak jak se očekávalo a to v jasné převaze domácích, kteří měli optickou převahu ale jen po velké vápno dále se dostávali přes houževnaté a bojovné hráče Doks velmi ztěžka spíše vůbec. Až do dvacáté druhé minuty se jim to nepodařilo až v této minutě kdy branku vstřelil Jiří Gába který poslal svůj tým do vedení toto vedení jim bohužel nevydrželo dlouho už o čtyři minuty bylo vyrovnáno když ve dvacáté druhé minutě hosté vstřelili branku jmenovitě to byl Karel Fišer s číslem čtyři. Stav byl tedy po dvou brankách jedna jedna. O pár minut později bylo pro domácí ještě hůř když ve třicáté třetí minutě vstřelil druhou branku Doks a střelcem se stal hráč s číslem čtrnáct Miroslav Stuchlý. Do konce poločasu nic zajímavého nestalo a tak sto diváků vidělo velmi kvalitní a bojovný výkon Doks a velice profesorsky odehraný poločas od domácích Dobrovic.

Hosté ubojovali tři body

Druhý poločas byl bezgólový ale velice atraktivní podívaná. Domácí tlačily ale měli jen jednu pořádnou šanci a to okolo osmdesáté minuty kdy se ke střele z dvaceti metrů dostal domácí záložník Jaroslav Jílek, ale nic z toho nebylo hostujcí brankář si s touto střelou poradil. Hosté dále bojovali a šli si za třemi bodami, které nakonec získaly ač domácí měli velikou převahu ale jen v držení balónu.



Ohlasy k zápasu



SK Doksy
Martin Škvára (trenér): Jsem spokojený kluci dřeli a bylo na nich vidět že chtěji vyhrát a to se nakonec povedlo jsem strašně rád už kvůli klukům že vyhráli za ten výkon si ty body zasloužily.



Sestavy


FK Dobrovice B
M. Drápela [-] - J. Novák [-] , M. Bým [-] , J. Vladyka [-] , F. Bartoň [-] - Š. Hodač [-] (12. M. Váňa [-] ) , J. Jílek [-] , J. Gába [-] (74. M. Grabiec [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Hurda [-] - J. Hruška [-] (46. J. Sodoma [-] )

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - M. Böhm [-] (61. C. Fereira [-] ) , K. Fišer [-] (77. M. Pleiner [-] ) , M. Stuchlý [-] (89. P. Černý [-] ) , J. Škvára [-] (90. M. Mařík [-] ) , M. Větrovec [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , M. Samek [-] , R. Steckovič [-] , J. Kostka [-]

ŽK: 69. M. Bým - 8. R. Steckovič , 73. M. Stuchlý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - ZDENĚK Josef, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.