0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany potvrdily roly favorita


Branky


0

V tomto zápase se domácí Pšovka snažila vzdorovat hostujcím Poříčanům. Které přijely do Mělníka v roly jasného favorita. Tu to roli zvládli bez problému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Tento první poločas byl pro oko nezaujatého fanouška nic moc jelikož nepadla v úvodních čtyřiceti minutách jediná branka. Šance byly ale nebyly využity napřiklad okolo osmnácté minuty měl ohromnou šanci hostujcí Petr Sedláček, ale bohužel pro hosty nebyla využita. Převahu měli většinou hosté z Poříčan, ale domácí velice dobře bránili a nepouštěli soupeře do nějakých velkých "gólovek". Soupeř z Poříčan se většinou dostal nadostřel branky z takových dvaceti až třiceti metrů do vápna vedla trnitá cesta a když už ji hráči Poříčan podnikly dopadla nevalně druhý hráč odzbrojil útočníka a nakopl balón daleko od branky nebo do autu.

Poříčany vstřelil branky

Druhý poločas byl zábavnější a padly alespoň dvě branky, které vstřelily oba hostujcí tým z Poříčan. Poprvé byl obranný val domácích z Mělníka v šedesáté šesté minutě když branku vstřelil Jan Hlavatý který změnil skóré na jedna nula. Druhou branku vstřelily opět hosti z druhého místa tedy tým Poříčan a střelcem se stal kapitán s číslem šestnáct Miroslav Doležal. Stav dva nula trval až do závěrečného hvizdu, takže utkání skončilo dva nula pro hosty z Poříčan. Ti tak udrželi svůj náskok na druhém místě a domácí ty v tomto "mači" neodvedli vůbec špatný výkon ač byly skoro celý zápas zatlačeni.



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Holatka Jiří (trenér): Tři body jsou dobré, ale s naším výkone nejsem vůbec spokojen, kluci budou mít trošku ostřejší trénik. Snad si vemou ponaučení do dalšího zápasu.Soupeř odehrál velmi dobrý zápas.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - J. Šimandl [-] - J. Pokorný [-] , J. Chytil [-] , Z. Trnka [-] - J. Gabčo [-] , M. Mrvík [-] - M. Krejčík [-] , F. Drápal [-] , J. Cemper [-] , R. Dvorný [-] (70. L. Kettner [-] )

SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Navrátil [-] , M. Doležal [-] , V. Mužík [-] , O. Puk [-] - L. Marek [-] (46. L. Holler [-] ) , J. Hlavatý [-] , M. Teslík [-] (46. M. Volavka [-] ) , J. Prejsek [-] - P. Sedláček [-] , M. Puk [-] (88. M. Bázlík [-] )

ŽK: 21. J. Pokorný , 57. M. Mrvík , 75. J. Gabčo , 80. M. Krejčík - 44. V. Krch , 47. V. Mužík , 72. L. Holler , 80. P. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šulcová Lucie - VYHNAL Karel, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.