4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si poradili s hosty


Branky


34. T. Hrdlička , 58. J. Lada , 77. M. Korec , 93. M. Sabol - 76. R. Koubek , 89. M. Nekola
0

Papírově silnějším v tomto duelu byly hosté, kteří jsou na šesté příčce. Domácí se drží o pár pater níž a to na desáté příčce. Zápas měl favorita, ale ten v tomto zápase neukázal v dobrém světle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou ve vedení

Zápas začal velmi opatrně oba týmy čekaly na chybu druhého soka tato chyba dlouho nepřicházela a šedesát diváku, která dorazila na tento zápas. Zpočátku to byl velmi nudný mač. To se ale změnilo v třicáté čtvrté minutě když první branku utkání a konečně změnu ve skóré připravili domácí Tomáš Hrdlička. Doknce poločasu už se nic zajímavého nestalo atak první poločas sklončil stav jedna nula pro domácí když jedinou branku vstřelil domácí Tomáš Hrdlička. Druhý poločas byl úplně jiný.

Zábavnější poločas

Druhý poločas byl úplně o něčem jiné na hřišti se začal hrát úplně jiný fotbal více se útočilo a podle toho to taky dopadlo. Střelcem další branky byl v padesáté osmé minutě domácí hráč s číslem šest Josef Lada, který zvýšil na rozdíl dvou branek, tedy na dva nula. Hosté vykřesali naději když v sedmdesáté šesté minutě vstřelil branku útočník Roman Koubek. Domácí na to hned odpověděli další brankou a to hned o minutu později tudíž v sedmdesáté sedmé minutě a třetím střelcem domácích byl útočník Michal Korec. Hosté z Dlouhé Lhoty opět snížily na rozdíl jedné branky a to v osmdesáté deváté minutě a střelcem se stal Michal Nekola. Stav tři dva však dlouho nevydržel hosté se snažili vyrovnat ale bohužel v nastavení opět inkasovali a to v devadesáté třetí minutě vstřelil branku střelec Martin Sabol.



Ohlasy k zápasu



FK Dlouhá Lhota
Horák Jiří (vedoucí): Jeli jsme se s vědomím že nás nečeká jednoduchý zápas což se potvrdilo, domácí tým byl lepší a produktivnější, vždy byl o dva góly napřed a my nedokázali využít některé větší šance co jsme měli.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - M. Hůlka [-] , T. Hrdlička [-] , J. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] - J. Lada [-] (88. R. Mudroch [-] ) , J. Kopa [-] , L. Lasák [-] (81. J. Rulík [-] ) - T. Holčapek [-] (70. M. Sabol [-] ) , R. Miškovský [-] , M. Korec [-] (84. R. Hrdlička [-] ) -

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - O. Zdobinský [-] , M. Šťastný [-] , P. Šolc [-] , L. Zdobinský [-] - J. Horák [-] , A. Kořínek [-] , J. Volf [-] - J. Novotný [-] - M. Nekola [-] , R. Koubek [-]

ŽK: 81. R. Koubek , 91. J. Novotný , 93. J. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.