Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl Ahmed a Galbavý


Branky


0

Snad čarodějnice nebo další duely hrané v okolí Slaného byly na vině tomu, že na fotbal přišla pouhá stovka diváků. Ti se však skvěle bavili, kromě těch několika z Mělníka. Soupeře Slaného Mělník  byl dnes jasně přehrán a tak si odvezl vysokou porážku. Jejich hráči příliš Sedláka nezaměstnali a ve druhém poločase se zcela sesypali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóré 3:0 nenasvědčovalo tomu že se zápas zvrhne v debakl

První gólová akce Slaného začala u Zímy. Běžela 9.minuta zápasu, když se levý bek nebojácně vydal na půlku soupeře, přihrál Galbavému, který, jak to umí jen on, rychlou přesnou kolmicí našel Hořejšího, jež uklidil míč do mělnické brány nepříliš prudkou, ale umístěnou střelou k levé tyči gólmana Kratochvíla.V 25.minutě Sedlák včas vyběhl z brány a zhatil tak rodící se šanci hostujícího celku, ve které se ocitl Gabčo. V 27.minutě centroval zleva Volf a na zadní tyči předběhl Tikovský obránce a zblízka hlavou dal na 2:0. O minutu později Volf opět ze své levé strany předložil míč Galbavému, který z první prostřelil Kratochvíla a bylo to 3:0. Ve 34.minutě se do zakončení dostal Kubaška, ale jeho tvrdá střela z úhlu šla jen do boční sítě. Ve 37.minutě Galbavý skvěle poslal do brejku Zímu, jenže ten neuvěřitelně branku přestřelil.První poločas skončil 3:0.

Mělník se sesypal jako domeček z karet

Po změně stran v 51.minutě Tikovský přihrál na střelu Pospíšilovi, který svým „volejem“ orazítkoval břevno mělnické brány. Nedáš – dostaneš jsme ve Slaném viděli v 61.minutě To Sedlák skvěle odebral míč zpod nohy Gabčovi, který se po zmatku v obraně dostal až před Slanského brankáře. Sedlák poté dlouhým výkopem našel Galbavého, který si dovolil kličku Kratochvílovi a zblízka dal na 4:0. V 69.minutě Galbavý našel nezištně volného střídajícího Ahmeda a ten pohodlně zblízka dal na 5:0. V 75.minutě slánský kapitán Galbavý opět viděl dobře postaveného Ahmeda, který střelou z první dal na 6:0. V 81.minutě Kubaška od zadní lajny našel znovu před brankou volného Ahmeda a ten zblízka zvýšil na 7:0. Na dosažení hattricku mu tak stačilo 12 minut, a to jsme nevěděli, že to ještě není všechno. V 85.minutě Volf parádně uvolnil Žahoura, který vnikl do šestnáctky a poslal míč Ahmedovi, který uklouzl, posadil se na zadek a vsedě na zemi dokázal překonat Kratochvíla. Je to 8:0. Vyvrcholení pak přišlo v 90.minutě zápasu. To Galbavý přesným centrem našel Ahmeda, jehož hlavičku ze dvou metrů Kratochvíl reflexivně vyrazil, jenže pak se dostal míč ke Kubaškovi a jeho přihrávka před bránu vypadla Kratochvílovi z rukavic přesně k noze Ahmeda, pro kterého nebylo problémem zvýšit na 9:0 a dát tak svoji pátou branku.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Grabmüller Karel (trenér): Tento zápas se nám vůbec nevydařil, hráli jsme jako ponocný vůbec sme si nedrželi svoje prostory a běhali si kde se jim chtěl a poté už to s námi šlo z kopce. Bohužel mě mrzí že toto viděli i někteří naši fanoušci co s námi cestovali do Slaného.



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Zíma [-] (66. P. Klusáček [-] ) , F. Hansl [-] (60. L. Stožický [-] ) , J. Hořejší [-] (65. M. Žahour [-] ) , M. Tikovský [-] (65. U. Ahmed [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - L. Tomášek [-] (30. T. Frajman [-] ) , J. Šimandl [-] - P. Šťástka [-] , Z. Trnka [-] , J. Pokorný [-] , J. Chytil [-] - J. Gabčo [-] , M. Mrvík [-] - M. Krejčík [-] , M. Žák [-]

ŽK: 23. M. Tikovský , 69. J. Kubaška - 54. M. Mrvík , 77. M. Krejčík , 89. M. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melnar Matěj - RICHTÁR Lukáš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.